Ascultă Radio România Cluj Live

Ascultă Radio Cluj și pe telefon

Radio Cluj poate fi ascultat şi pe telefonul mobil, începând cu 16 august. Dacă suni la numărul 031 504 0456, apel cu tarif normal.

Ascultă Radio Cluj și pe telefon

Articol de Alina Vingan, 17 august 2016, 14:48 / actualizat: 18 mai 2017, 17:48

Pentru acest număr de telefon nu se percep taxe suplimentare dacă abonatul beneficiază de minute naționale incluse în abonamentul de telefonie mobilă.

Astfel, persoanele care doresc să asculte Radio Cluj, dar nu au alături un aparat de radio și nu sunt conectați la o rețea de date mobile, formează numărul de telefon 031 504 0456 și pot asculta programele noastre direct pe aparatul de telefonie mobilă.

Ascultarea programelor Radio Cluj nu mai depinde acum doar de acoperirea cu semnal FM sau de o conexiune la internet. Până acum, cei care doreau să ne asculte, fie o făceau pe radio pe una dintre frecvențele pe care le operăm, fie pe internet, urmând link-urille din pagina noastră de internet sau de facebook.

Pe lângă aplicația pe care o avem disponibilă în Apple Store, acum oferim posibilitatea de a fi ascultați prin telefon.

Este foarte simplu: apelând numărul  0315040456, oricine are un telefon poate asculta, în timp real, emisia posturilor. Vorbim de posturi pentru că se poate alege între programele Radio Cluj, Radio Antena Sibiului sau Radio Sighet. Este o ofertă ce se adresează celor care au minute naționale încluse în abonament, nu vorbim de un număr de telefon cu suprataxă. (Bogdan Roșca, manager Radio Cluj)

 

Redacția