Ascultă Radio România Cluj Live

Care este secretul coafurii lui Trump?

Cum reușește Donald Trump să nu arboreze un stil vestimentar elegant în costumele scumpe de la Brioni?

Care este secretul coafurii lui Trump?

Articol editat de cristina.rusu, 23 ianuarie 2017, 12:00

Coafură comică, costume prea largi, afon, lipsit de expresivitate, asfel este caracterizat Donald Trump.

«Gazeta.Ru» încearcă să explice de ce noul președinte al SUA nu are șanse să devină un style icon.

America a ales un nou președinte și, deocamdată, acesta pare să fie cel mai excentric dintre toți foștii lideri de la Casa Albă. Și nu doar grație declarațiilor sale extrem de bombastice, a acțiunilor sale neclare, dar și a atitudinii sale față de femei.

Dacă îl privim pe Trump de la distanţă, constatăm că aspectul său le oferă prilejul adversarilor săi să-l compare cu un clovn.

Deocamdată, nu știm de ce fel de circ vom avea parte în politică, dar ne întrebăm de ce totuși cel de-al 45-lea președinte al SUA arată atât de ridicol?

Există şi cazuri extrem de amuzante, cum ar fi cel când Jonathan Alcorn de la Reuters l-a tras de păr ca să verifice dacă Trump nu poartă o perucă sau când Jimmy Fallon i-a stricat coafura lui Donald Trump în direct.

Coafura lui Trump a fost mereu un subiect de glume.

Aceasta este într-adevăr una ciudată: firul subțire de păr este vopsit de culoarea spicului de grâu, existând şi fire cărunte, care aduse pe frunte ca un val sunt pieptănate spre ceafă.

De aceea mulţi au crezut că el și-a lipit o meşă sau că este vorba de o pieptănătură nereușită, dar ambele cazuri sunt considerate drept tentative nereușite de a-şi ascunde chelia.

În acest concurs de împrejurări, bronzul obţinut la solar este demodat şi nefiresc pentru o persoană cu statutul său.

În concluzie, totul la Trump arată destul de comic.

Dacă Donald Trump ar fi un miliardar care dansează bine, atunci nu ar exista niciun fel de pretenții față de bronzul său artificial de la solar, dar acesta și dansează din cale afară de prost.

Modul în care își leagă Trump cravata este un alt subiect al criticilor. Mulţi se întreabă dacă Trump va schimba moda din politică?

Trebuie însă specificat faptul că lipsa grației de dansator, a urechii şi vocii muzicale nu-l împiedică absolut deloc pe Trump să țină discursuri curajoase în fața publicului și să țopăie.

De exemplu, anul trecut, acesta a interpretat un rol într-un filmuleț, care este o parodie la emisiunea „Saturday Night Live”. Rolurile sale pasagere în filmele «Singur acasă», «Zoolander Manechinul», «Studio 54», «Celebritate», în serialul «Sex and the City» ne pot împrospăta memoria, vizionând aceste pelicule.

Să revenim însă la coafură. Trump a întreprins mari eforturi pentru a demonstra că este vorba despre părul său, care este unul natural.

De exemplu, în anul 2015, în ajunul campaniei electorale din statul Carolina de Sud, el i-a propus unei doamne din public, invitată la aceste dezbateri, să-i atingă părul pentru a se convinge că nu este vorba despre o meșă. Această glumă a repetat-o de mai multe ori la alte câteva întâlniri, de fiecare dată, încercând să convingă că este părul său, chiar dacă are firul subțire. Dar de ce oare de fiecare dată era vorba de femei?

În luna decembrie 2015, hair stylista Carolyn Meeting a publicat pe site-ul QUARTZ un text care era de fapt o analiză a coafurii lui Donald Trump.

Aceasta presupunea că părul de pe frunte este foarte lung, suficient de lung ca atunci când este pieptănat să ajungă până la ceafă. În opinia expertei, aranjând părul pe frunte, îl dă din abundență pe cel de la ceafă cu fixativ, astfel ca acestea să se lipească destul de bine.

Aranjarea coafurii lui Donald Trump

Aranjarea coafurii lui Donald Trump

Ea susţine că în anii 1990 părul lui Trump era și mai lung. În America se consideră că astfel de coafuri poartă doar ratații total.

În cadrul campaniei electorale din statul Iowa, în vara anului 2015, Trump a promis în mod public să-și schimbe coafura, dacă va deveni președinte, motivând că a purtat destul de mult timp aceeaşi coafură. Nu se știe dacă acesta se va ține de promisiune? Nici dacă își va face o pieptănătură obișnuită? Noi așteptăm pentru că are un aspect ieftin, cheltuind bani mulți.

În afară de coafura ciudată, publicul mai este curios să afle răspunsul la o întrebare extrem de importantă. De ce Trump alege costume ieftine, care atârnă pe el ca niște saci? Este cumva neserios pentru un milionar.

De fapt costumele doar arată a fi ieftine, marea parte din garderoba sa sunt sacouri și pantaloni semnate de renumitul brand italian de haine de lux Brioni. La fel sunt și costumele care sunt cusute la un atelier din New York, care îi aparține creatorului Martin Greenfield (printre clienții săi se numără Barack Obama și Bill Clinton). De ce oare ele stau atât de prost pe el, rămâne un adevărat mister?

Un alt mister ar fi acela că de ce Donald Trump nu poartă haine create de propriul său brand? Ţinutele sale crează o impresie atât de îngrozitoare despre stilul vestimentar al noului președinte al SUA şi felul său de a se îmbrăca. Poate că aceste costume sunt unele scumpe, dar el nu știe cum să le poarte. Nodul de la cravata sa este, de regulă, unul prea mic sau este exagerat de strâns. Atunci când se așează, i se trage nasturele de la sacou, iar când se ridică, dimpotrivă, își deschide sacoul, regula bunelor maniere fiind de fapt să procedezi exact invers.

Umerii sacoului sunt mereu mai largi decât ar fi indicat, uneori chiar foarte largi.

Cravata este una foarte lungă, iar vârful acesteia ajunge mai jos de cureaua de la pantaloni.

Sacoul este destul de lung, mai lung decât ar fi indicat.

Pantalonii au prea multe cute în partea de sus, pantalonii săi fac ghenunchi, se lărgesc în zona fundului şi sunt șifonați.

Toate acestea sunt detalii, dar ele lasă impresia că miliardarul face economie atunci când este vorba de haine.

Pentru bărbații care doresc să-și achiziționeze un costum de haine este bine de reținut aceste detalii, care le pot fi de mare folos.

După un președinte american extrem de elegant, cum a fost Obama, nouă nu ne rămâne decât să ne obișnuim cu o persoană ridicolă, comică, îmbrăcată în niște costume extrem de largi, care a venit să-l înlocuiască pe Barack Obama.

 

RADOR

Radio Cluj poate fi ascultat şi online, AICI sau pe telefon: 031 504 0456, apel cu tarif normal.

Câștigă 18.000 de euro stând în pat timp de 2 luni și ajutând știința
Diverse joi, 18 aprilie 2024, 10:24

Câștigă 18.000 de euro stând în pat timp de 2 luni și ajutând știința

Singurul lucru care li se cere subiecților este să fie dispuși să petreacă 60 de zile întinși în pat și vor primi 18.000 de euro pentru...

Câștigă 18.000 de euro stând în pat timp de 2 luni și ajutând știința
Prima femeie care a zburat singură în jurul lumii
Diverse miercuri, 17 aprilie 2024, 13:34

Prima femeie care a zburat singură în jurul lumii

Ea a efectuat 29 de zile, 11 ore şi 59 de minute de zbor, aterizând pe Aeroportul Port Columbus din Ohio.   În 1937, când Geraldine...

Prima femeie care a zburat singură în jurul lumii
Gonea cu trotineta mai repede decât mașinile!
Diverse miercuri, 17 aprilie 2024, 06:00

Gonea cu trotineta mai repede decât mașinile!

Un nou tip de șofer. În Norvegia, un bărbat care mergea cu o trotinetă electrică pe o pistă de biciclete a fost arestat în Gjelleråsen, la...

Gonea cu trotineta mai repede decât mașinile!
O gorilă de la Zoo Berlin a împlinit 67 de ani
Diverse marți, 16 aprilie 2024, 18:16

O gorilă de la Zoo Berlin a împlinit 67 de ani

Această gorilă, care este femelă şi se numeşte Fatou, s-a născut în sălbăticie şi trăieşte la Zoo Berlin din 1959.   Ea a primit de...

O gorilă de la Zoo Berlin a împlinit 67 de ani
Diverse marți, 16 aprilie 2024, 12:58

Cimitir transformat în fermă solară!

Cimitirul este situat pe turbării (turbăria este un tip de zonă umedă ale cărui soluri constau din materie organică provenită din plante în...

Cimitir transformat în fermă solară!
Diverse luni, 15 aprilie 2024, 15:27

Lucrări în grădină, în luna aprilie

Este și momentul potrivit pentru cultivarea mărarului, a soiurilor de varză pentru producție timpurie, dar și a cartofilor, rădăcinoaselor...

Lucrări în grădină, în luna aprilie
Diverse duminică, 14 aprilie 2024, 17:00

Accidentul vascular cerebral, favorizat de schimbările climatice?

Cercetătorii au examinat 30 de ani de dosare medicale pentru mai mult de 200 de țări și teritorii și au evaluat numărul de decese cauzate de...

Accidentul vascular cerebral, favorizat de schimbările climatice?
Diverse duminică, 14 aprilie 2024, 12:00

Paracetamolul se poate prescrie femeilor însărcinate

Paracetamolul este unul dintre cele mai comune analgezice și unul dintre puținele pe care medicii le permit femeilor însărcinate să le...

Paracetamolul se poate prescrie femeilor însărcinate