Ascultă Radio România Cluj Live

Ascultă Radio Cluj şi poţi câştiga o bicicletă Omega Mountain Bike, în fiecare săptămână!

Vrei sa îţi faci cel mai sănătos cadou în această primăvară? Ascultă în fiecare zi “De 10xRomânia”, trimite răspunsul la întrebarea zilei în timpul emisiunii şi poţi câştiga o bicicletă OMEGA Mountain Bike, în fiecare săptămână!

bicicleta
Foto: bicicleta

Articol de Carmen Sas, 19 martie 2017, 07:00 / actualizat: 24 martie 2017, 16:17

bicicleta

Emisiunea “De 10xRomânia” se difuzează în fiecare săptămână de luni până vineri, în intervalul 10.00 – 11.00 în rețeaua studiourilor regionale Radio România (București FM, Radio Cluj, Radio Constanţa, Radio Oltenia-Craiova, Radio Iaşi, Radio Reşiţa, Radio Timişoara şi Radio Tg. Mureş) şi difuzată simultan de toate cele opt studiouri regionale.

În fiecare săptămână, de luni până joi, în cadrul radiocircuitului “De 10xRomânia” se va lansa  o temă a zilei la care participanţii la concurs vor răspunde prin sms, la un număr de telefon, comunicat în timpul emisiunii.

Pot participa la concurs doar ascultătorii care au împlinit 18 ani şi nu au rude până la gradul IV şi/sau afini printre salariaţii Societăţii Române de Radiodifuziune.

Fiecare dintre cei care doresc să participe la concurs, vor trimite pe lângă răspunsul la tema zilei, numele şi prenumele complet.

Lista participanţilor din cele patru zile se va centraliza in fiecare zi de vineri cand va avea loc extragerea câştigătorului unei biciclete OMEGA MTB Dominator, oferită de sponsor.

Extragerea câştigătorului se va face prin tragere la sorţi (folosind sistemul random.org), iar acesta va fi sunat, în direct, imediat după desemnare, pentru a fi validat drept câştigător. Acesta va fi validat  drept castigator doar dacă va răspunde la telefon în direct. În condiţiile în care acesta nu va raspunde la telefon în direct, în timpul emisiunii, va fi desemnat un nou câştigător, tot prin tragere la sorţi. Dacă nici cel de-al doilea nu va răspunde se va mai repeta procedura o singură dată.

În situaţia în care într-o săptămână de concurs nu se va putea desemna, conform celor descrise mai sus, un castigator, premiul se va reporta pentru săptămâna următoare.

În ultima săptămână de concurs, prin excepţie de la regula celor trei încercări, se va repeta procedura până la desemnarea unui câştigător.

Desemnarea  câştigătorului  va avea loc în fiecare săptămână, în timpul emisiunii “De 10xRomânia” de vineri, la ora 10.45  şi va putea fi urmărită în direct pe streaming-ul video al studioului regional care realizează emisiunea “De 10xRomânia” în acea săptămână.

Premiul va fi livrat direct de sponsorul concursului, pe cheltuiala sa, iar câştigătorul va trimite o poza a sa cu premiul la adresa radioromaniaregional@gmail.com, după ce a intrat în posesia acestuia.

Fotografia va fi postată pe site-ul DSR, pe paginile studiourilor regionale şi pe reţelele de socializare.

Ascultătorii se pot înscrie la concurs o singură dată pe zi, iar în cazul în care este declarat câştigător nu mai poate participa la nicio ediţie, până la încheierea celor 7 săptămâni de concurs.

Ca urmare, o persoană poate câştiga un singur premiu pe toată durata concursului.

Regulamentul concursului rămâne postat în toată perioada de concurs atât pe site-ul romaniaregional.ro, cât şi pe site-urile studiourilor regionale.

Premiul concursului, o bicicletă OMEGA Mountain Bike, este oferit de sponsorul concursului, sportpartner.ro .

 

Redacţia

 

Radio Cluj poate fi ascultat şi online, AICI sau pe telefon: 031 504 0456, apel cu tarif normal.

Se construiesc patru locuințe pentru persoanele cu dizabilități
De prin Cluj marți, 26 martie 2024, 13:49

Se construiesc patru locuințe pentru persoanele cu dizabilități

De aceste imobile vor beneficia 40 de persoane adulte cu handicap, instituționalizate în cadrul Direcției Generale de Asistență Socială și...

Se construiesc patru locuințe pentru persoanele cu dizabilități
Luminile stinse în Cluj-Napoca, la Ora Pământului
De prin Cluj sâmbătă, 23 martie 2024, 00:00

Luminile stinse în Cluj-Napoca, la Ora Pământului

Sâmbătă, 23 martie, în intervalul orar 20:30–21:30, forul administrativ județean va renunța la iluminarea sediului de pe Calea Dorobanților...

Luminile stinse în Cluj-Napoca, la Ora Pământului
Secretele unui oraș, dezvăluite pas cu pas
De prin Cluj joi, 21 martie 2024, 15:43

Secretele unui oraș, dezvăluite pas cu pas

Am parcurs și noi doar o mică parte din traseu alături de Vali Anghelescu, de la Cluj Guided Tours și am aflat câteva secrete:    ...

Secretele unui oraș, dezvăluite pas cu pas
Cluj-Napoca este un centru de excelenţă pentru UE
De prin Cluj joi, 21 martie 2024, 15:25

Cluj-Napoca este un centru de excelenţă pentru UE

Ea a afirmat că România se va conecta de Budapesta și de Sofia cu linii de mare viteză, iar Clujul este un punct esenţial pe acest traseu....

Cluj-Napoca este un centru de excelenţă pentru UE
De prin Cluj miercuri, 20 martie 2024, 16:36

Adina Vălean se va afla la Cluj-Napoca

Pe de altă parte, la Primăria municipiului Cluj-Napoca va veni în vizită o delegație a Comisiei de Dezvoltare Regională din Parlamentul...

Adina Vălean se va afla la Cluj-Napoca
De prin Cluj miercuri, 20 martie 2024, 16:20

Festivalul Filmului Francez revine la Cluj

Tema din 2024 este „Créer, innover, entreprendre en français”, care doreşte să evidenţieze dinamismul spaţiului francofon și...

Festivalul Filmului Francez revine la Cluj
De prin Cluj miercuri, 20 martie 2024, 13:38

Concurs internațional de artă murală

”Murals of Youth” este singurul festival şi concurs internaţional de artă murală dedicat elevilor de liceu, precizează...

Concurs internațional de artă murală
De prin Cluj miercuri, 20 martie 2024, 11:45

600 de angajați ai Poștei Române au ieșit în stradă la Cluj

UPDATE: ora 11.00 Procesul de negociere a noului contract colectiv de muncă din Poşta Română a fost compromis, iar oamenii se pregătesc pentru...

600 de angajați ai Poștei Române au ieșit în stradă la Cluj