Ascultă Radio România Cluj Live

Ascultă Radio Cluj şi poţi câştiga o bicicletă Omega Mountain Bike, în fiecare săptămână!

Vrei sa îţi faci cel mai sănătos cadou în această primăvară? Ascultă în fiecare zi “De 10xRomânia”, trimite răspunsul la întrebarea zilei în timpul emisiunii şi poţi câştiga o bicicletă OMEGA Mountain Bike, în fiecare săptămână!

bicicleta
Foto: bicicleta

Articol editat de Carmen Sas, 19 martie 2017, 07:00 / actualizat: 24 martie 2017, 16:17

bicicleta

Emisiunea “De 10xRomânia” se difuzează în fiecare săptămână de luni până vineri, în intervalul 10.00 – 11.00 în rețeaua studiourilor regionale Radio România (București FM, Radio Cluj, Radio Constanţa, Radio Oltenia-Craiova, Radio Iaşi, Radio Reşiţa, Radio Timişoara şi Radio Tg. Mureş) şi difuzată simultan de toate cele opt studiouri regionale.

În fiecare săptămână, de luni până joi, în cadrul radiocircuitului “De 10xRomânia” se va lansa  o temă a zilei la care participanţii la concurs vor răspunde prin sms, la un număr de telefon, comunicat în timpul emisiunii.

Pot participa la concurs doar ascultătorii care au împlinit 18 ani şi nu au rude până la gradul IV şi/sau afini printre salariaţii Societăţii Române de Radiodifuziune.

Fiecare dintre cei care doresc să participe la concurs, vor trimite pe lângă răspunsul la tema zilei, numele şi prenumele complet.

Lista participanţilor din cele patru zile se va centraliza in fiecare zi de vineri cand va avea loc extragerea câştigătorului unei biciclete OMEGA MTB Dominator, oferită de sponsor.

Extragerea câştigătorului se va face prin tragere la sorţi (folosind sistemul random.org), iar acesta va fi sunat, în direct, imediat după desemnare, pentru a fi validat drept câştigător. Acesta va fi validat  drept castigator doar dacă va răspunde la telefon în direct. În condiţiile în care acesta nu va raspunde la telefon în direct, în timpul emisiunii, va fi desemnat un nou câştigător, tot prin tragere la sorţi. Dacă nici cel de-al doilea nu va răspunde se va mai repeta procedura o singură dată.

În situaţia în care într-o săptămână de concurs nu se va putea desemna, conform celor descrise mai sus, un castigator, premiul se va reporta pentru săptămâna următoare.

În ultima săptămână de concurs, prin excepţie de la regula celor trei încercări, se va repeta procedura până la desemnarea unui câştigător.

Desemnarea  câştigătorului  va avea loc în fiecare săptămână, în timpul emisiunii “De 10xRomânia” de vineri, la ora 10.45  şi va putea fi urmărită în direct pe streaming-ul video al studioului regional care realizează emisiunea “De 10xRomânia” în acea săptămână.

Premiul va fi livrat direct de sponsorul concursului, pe cheltuiala sa, iar câştigătorul va trimite o poza a sa cu premiul la adresa radioromaniaregional@gmail.com, după ce a intrat în posesia acestuia.

Fotografia va fi postată pe site-ul DSR, pe paginile studiourilor regionale şi pe reţelele de socializare.

Ascultătorii se pot înscrie la concurs o singură dată pe zi, iar în cazul în care este declarat câştigător nu mai poate participa la nicio ediţie, până la încheierea celor 7 săptămâni de concurs.

Ca urmare, o persoană poate câştiga un singur premiu pe toată durata concursului.

Regulamentul concursului rămâne postat în toată perioada de concurs atât pe site-ul romaniaregional.ro, cât şi pe site-urile studiourilor regionale.

Premiul concursului, o bicicletă OMEGA Mountain Bike, este oferit de sponsorul concursului, sportpartner.ro .

 

Redacţia

 

Radio Cluj poate fi ascultat şi online, AICI sau pe telefon: 031 504 0456, apel cu tarif normal.

Cerere și ofertă: prețuri ”de lux” pe piața imobiliară a Clujului
De prin Cluj luni, 15 aprilie 2024, 14:08

Cerere și ofertă: prețuri ”de lux” pe piața imobiliară a Clujului

O chirie în Cluj-Napoca, într-un apartament cu două camere, este între 430 și 650 de euro. La chirii oferta este mai mare decât cererea, așa...

Cerere și ofertă: prețuri ”de lux” pe piața imobiliară a Clujului
Încă o zonă de interes pentru clujeni își schimbă înfățișarea
De prin Cluj luni, 15 aprilie 2024, 11:07

Încă o zonă de interes pentru clujeni își schimbă înfățișarea

A adus detalii luni, 15 aprilie, la Radio Cluj, președintele Consiliului Județean, Alin Tișe:   Am făcut o analiză a activităților...

Încă o zonă de interes pentru clujeni își schimbă înfățișarea
„Fără Bariere – TOT Adevărul Despre Droguri’’
De prin Cluj luni, 15 aprilie 2024, 09:58

„Fără Bariere – TOT Adevărul Despre Droguri’’

Ministrul Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse, Natalia Intotero, va fi prezentă la evenimentul „Generație fără bariere – Suntem...

„Fără Bariere – TOT Adevărul Despre Droguri’’
Sute de clujeni au donat sânge
De prin Cluj sâmbătă, 13 aprilie 2024, 11:18

Sute de clujeni au donat sânge

Peste 700 de persoane au răspuns apelului lansat de Universitatea Babeş-Bolyai din Cluj-Napoca şi au donat sânge în cele cinci zile ale...

Sute de clujeni au donat sânge
De prin Cluj miercuri, 10 aprilie 2024, 13:53

Centru de arte performative la Cluj-Napoca

Două dintre clădirile existente vor fi păstrate și reamenajate. Este vorba despre clădirea administrativă, care va deveni hub antreprenorial,...

Centru de arte performative la Cluj-Napoca
De prin Cluj miercuri, 10 aprilie 2024, 11:28

Flori produse de USAMV, scoase la vânzare

Toate sunt produse de specialiștii de la Facultatea de Horticultură și Afaceri în Dezvoltare Rurală, la serele din campus, respectiv de la...

Flori produse de USAMV, scoase la vânzare
De prin Cluj miercuri, 10 aprilie 2024, 11:13

Incendiu în zona pădurii Făget

Incendiul a izbucnit de la o autospecială care s-a aprins din cauza unui scurt circuit, ajungând în zona de vegetație uscată de la marginea...

Incendiu în zona pădurii Făget
De prin Cluj marți, 9 aprilie 2024, 15:23

Dor Transilvan la ceas aniversar

Ansamblul folcloric Dor Transilvan al Companiei de Transport Public din Cluj-Napoca aniversează luna aceasta 30 de ani de activitate artistică....

Dor Transilvan la ceas aniversar