Ascultă Radio România Cluj Live

Transilvania Rally 2017 în direct la Radio Cluj

Radio Cluj este radioul oficial al Transilvania Rally. Practic, este vorba despre o premieră în România pentru că e pentru prima oară când un raliu va fi transmis live, la radio.

Transilvania Rally 2017 în direct la Radio Cluj

Articol de Alina Vingan, 1 mai 2017, 12:02 / actualizat: 26 aprilie 2018, 12:36

Postul public regional de radio a acceptat provocarea și, împreună, facem, în premieră pentru România, rally radio live. Cei care vor opta pentru frecvențele Radio Cluj vor putea urmări întreaga desfășurare a raliului: clasamente în timp real, intervenții live la finalul fiecărei probe speciale cu scurte declarații ale protagoniștilor, iar din studioul special amenajat în parcul service vor avea parte de comentarii, interviuri și invitați speciali, a precizat redactorul șef al Radio Cluj, Andi Huțanu.

Practic, de joi (când se va transmite live startul festiv) până sâmbătă seara, întregul program Radio Cluj va fi dedicat Transilvania Rally.

Radio Cluj se aude în limba romana pe 95,6 FM în județul Cluj și pe 95,4 FM în judetele Alba și Sibiu 24 de ore din 24, dar acoperă în total 8 județe ale Transilvaniei. De asemenea, Radio Cluj poate fi ascultat online, pe www.radiocluj.ro.

După doi ani de pregătiri, Tour European Rally a avut ”anul zero” în 2016, iar acest sezon este considerat de promotori ca fiind ”anul întâi”, în care competiția sportivă va fi strâns legată de promovarea turismului local și a tradițiilor regionale specifice.

Seria TER debutează cu etapa de la Cluj, BT Transilvania Rally powered by Ford (4-6 mai), organizată împreună cu Napoca Rally Academy, urmată fiind de celebrul Ypres Rally din Begia(23-24 iunie).

A treia competiție TER va fi Rali Vinho da Madeira (Portugalia, 3-5 august), fiind succedată de etapa austriacă, Skoda Rallye Lienzen ( 29 -30 septembrie), iar apoi evenimentul se mută în Eleveția, la Rallye International du Valais.

Ultima etapă TER din acest an va avea loc în Italia, odată cu Rally Tuscan Rewind (24-26 noiembrie).

Mai multe informații găsiți AICI

 

Redacția