Ascultă Radio România Cluj Live

Cadouri de Crăciun în funcție de zodii!

cadouri

cadouri

Articol de cristina.rusu, 16 decembrie 2017, 18:00 / actualizat: 3 ianuarie 2018, 8:35

Dacă ai prieteni care acuză Mercur în retrograd pentru zilele proaste, dacă nu vrei să le faci cadouri la întâmplare, Buzzfeed îţi propune câteva idei în funcţie de zodia în care s-a născut cel căruia vrei să-i dăruieşti.

Berbec

Berbecii sunt un pic mai agitaţi şi se plictisesc repede. Apreciază totuşi provocările, aşa că nu se vor supăra dacă le vei dărui un joc de cuvinte care să le pună mintea la încercare. Şi pentru că berbecilor le plac aventurile, cu siguranţă nu rişti dăruindu-le un cupon pentru excursie sau, de ce nu, pentru sărituri cu paraşuta.

Taur

Cei născuţi în această zodie pun mare preţ pe securitate. Aşa că îi poţi dărui unui taur îngrijorat un spray cu piper, să aibă la el când iese din casă. Dacă ţi se pare totuşi exagerat, o pătură pufoasă şi călduroasă este de asemenea o idee bună de cadou pentru un taur. Şi pentru că taurii sunt predispuşi la schimbări de dispoziţie, îţi sugerăm ceva pentru a calma şi a îmbunătăţi răbdarea, cum ar fi un set pentru tricotat.

Gemeni

Gemenii sunt plini de energie şi cu un suflet tânăr. Aşadar poate s-ar bucura de un pachet complet de DVD-uri cu Toy Story. Gemenii sunt şi comunicativi şi socializează uşor, ar putea folosi un joc de tip board game. Şi dacă ţi se pare că energia lor a întrecut măsura, oferă-le un pachet cu produse relaxante pentru baie.

Rac

Persoanele născute în această zodie sunt pline de imaginaţie, aşa că poate ai vrea să le dăruieşti un jurnal elegant în care să-şi noteze ideile sau invenţiile. Racii sunt consideraţi ca fiind protectori, este posibil deci să aibă animale de casă. Oferă-le un cupon pentru un magazin de animale, de care se vor bucura atât ei, cât şi prietenii lor necuvântători.

Leu

Leii, generoşi şi un pic gălăgioşi, adoră să fie în centrul atenţiei. Dacă le vei dărui ceva ce vor putea folosi la o petrecere, cum ar fi un set de vase sau unul pentru grătar, vor fi foarte mulţumiţi. Şi pentru că leii sunt un pic lăudăroşi, un tricou cu o inscripţie de genul „Las-o mai moale” nu-i va strica unui leu, atâta timp cât are simţul umorului.

Fecioară

Fecioarelor nu le place haosul şi dezordinea. Un cadou potrivit ar fi o pereche de căşti cu o foarte bună funcţie de anulare a zgomotului. Şi pentru că născuţii în zodia Fecioară sunt meticuloşi, de ce nu le-ai dărui un puzzle cu câteva mii de piese?

Balanţă

Cei născuţi în zodia Balanţă ţin mult la pace şi linişte. Le poţi dărui un generator de zgomot alb, cu care să poată adormi şi să uite de agitaţia de peste zi. Poate că ai observat ce greu se hotărăsc balanţele din jurul tău. Dăruieşte-le o pereche de zaruri, pentru a le face viaţa mai uşoară din acest punct de vedere. Şi pentru că le place să iasă în oraş, nu o să greşeşti dăruindu-le bilete la film sau la teatru.

Scorpion

Pentru că scorpionii muncesc din greu peste an, este timpul să le faci cadou un bilet la spa, ca să se mai relaxeze. Şi cum le place să se implice activ într-un hobby, dă-le posibilitatea să înceapă unul nou, oferindu-le o carte de bucate.

Săgetător

Săgetătorii iubesc animalele. Sunt nenumărate cărţi bune cu animale pe care le poţi dărui cuiva născut în această zodie. Ştiind că săgetătorii au probleme să întreţină curăţenia în casele lor, cu siguranţă ar aprecia un cadou care să le uşureze partea aceasta a muncii cotidiene, cum ar fi un aspirator robot.

Capricorn

Pentru că un capricorn are spirit practic, dăruieşte-i un stilou elegant. Şi pentru că pot fi destul de pesimişti şi fatalişti, ajută-i să găsească armonia cu universul cu un DVD de învăţare a tehnicilor Yoga.

Vărsător

Vărsătorii sunt prietenoşi şi comunicativi, care probabil se folosesc foarte mult de telefon. Dăruieşte-le o husă de telefon personalizată. Vărsătorilor le place uneori să se închidă în casă şi să rămână singuri. Le poţi face cadou o pereche de papuci de casă călduroşi şi comozi, sau un set de pahare pentru vin.

Peşti

Imaginaţia peştilor ar putea fi pusă în valoare la nişte cursuri de sculptură sau pictură. De asemenea, fiind mereu visători, ar putea folosi un jurnal de vise în care să noteze tot. Şi în final, oferă-i unui peşte ocazia de a-şi trăi momentele de rebeliune printr-un cupon la un coafor sau, de ce nu, un set pentru tatuaje temporare.

 

Andrea Nagy

Radio Cluj poate fi ascultat şi online, AICI sau pe telefon: 031 504 0456, apel cu tarif normal.

500 de grame în fiecare zi, pentru o tinerețe cât mai lungă
Diverse vineri, 15 martie 2024, 12:00

500 de grame în fiecare zi, pentru o tinerețe cât mai lungă

De exemplu, varza (toate tipurile), ceapa (de preferinţă roşie), merele. Lista alimentelor sănătoase include şi citrice, roşii, ardei,...

500 de grame în fiecare zi, pentru o tinerețe cât mai lungă
Știți de ce gheparzii sunt atât de rapizi?
Diverse joi, 14 martie 2024, 18:00

Știți de ce gheparzii sunt atât de rapizi?

Dar ce determină viteza maximă de alergare la aceste animale? Un studiu recent oferă o perspectivă intrigantă: poate exista nu una, ci două...

Știți de ce gheparzii sunt atât de rapizi?
Ați auzit de feijoa, fructul care îmbunătăţeşte concentrarea şi memoria?
Diverse joi, 14 martie 2024, 12:00

Ați auzit de feijoa, fructul care îmbunătăţeşte concentrarea şi memoria?

Fructul exotic feijoa, cunoscut şi sub denumirea de ananas guava sau guava braziliană, provine din America de Sud. Gustul său este dulce-acrişor,...

Ați auzit de feijoa, fructul care îmbunătăţeşte concentrarea şi memoria?
Omul care a trăit într-un „plămân de fier” a murit
Diverse joi, 14 martie 2024, 09:42

Omul care a trăit într-un „plămân de fier” a murit

Un supravieţuitor al poliomielitei cunoscut ca omul care a trăit într-un „plămân de fier” a murit, în Texas, la vârsta de 78 de...

Omul care a trăit într-un „plămân de fier” a murit
Diverse miercuri, 13 martie 2024, 14:21

Primul pui de delfin născut în captivitate, în România

Are deja cinci zile şi se simte foarte bine, spun cei care au grijă de el. Mama este una dintre femelele aflate la Constanţa de mult timp, iar...

Primul pui de delfin născut în captivitate, în România
Diverse miercuri, 13 martie 2024, 12:00

Farmacia din natură – cei mai puternici inamici ai virusurilor

Usturoiul – Are capacitatea de a elimina bacteriile dăunătoare şi de a ajuta la combaterea unor boli ale organelor interne şi tractului...

Farmacia din natură – cei mai puternici inamici ai virusurilor
Diverse miercuri, 13 martie 2024, 06:00

Murdoch se căsătorește la vârsta de 92 de ani

Patronul „Fox” se va căsători cu Elena Zhukova, fosta soacră a oligarhului rus Roman Abramovici. Au fost deja trimise invitațiile...

Murdoch se căsătorește la vârsta de 92 de ani
Diverse marți, 12 martie 2024, 12:00

Care este legătura între aportul excesiv de vitamina B3 şi bolile de inimă

Un studiu amplu a constatat că administrarea unor cantităţi excesive de vitamina B – niacină – poate duce la un risc crescut de boli...

Care este legătura între aportul excesiv de vitamina B3 şi bolile de inimă