Ascultă Radio România Cluj Live

Valea Barcaului

Mai putem mânca sănătos într-o lume ticsită de alimente industrializate?
Reportaje 9 aprilie 2017

Mai putem mânca sănătos într-o lume ticsită de alimente industrializate?

Se mânca păsulă, fasolea cu curechi cu hribi uscate, cu copite uscate (ciuperci uscate)... Cu umor specific ardelenesc, Ligia Bodea, tânăra...

Mai putem mânca sănătos într-o lume ticsită de alimente industrializate?
Ascultă oameni de poveste: Fata din Iaz
Ascultă oameni 11 iunie 2015

Ascultă oameni de poveste: Fata din Iaz

ligia bodea Pe Ligia am întâlnit-o prima dată în 2012. Cutreierând Valea Barcăului, auzisem de fata aceea care, din dragoste pentru...

Ascultă oameni de poveste: Fata din Iaz
Proaspete, dulci, apetisante
Reportaje 26 aprilie 2015

Proaspete, dulci, apetisante

Sunt proaspete, au o coajă crocantă, iar interiorul e dulce şi apetisant! Moşocoarnele, căci despre ele este vorba, sunt un fel de...

Proaspete, dulci, apetisante
Ceaun cu guiaş în Sălaj
Sâmbăta Lejeră 24 ianuarie 2015

Ceaun cu guiaş în Sălaj

Guiaş şi fasole cu ciolan afumat, acestea sunt surprizele pregătite sâmbătă, 24 Ianuarie, de tinerii de pe Valea Crasnei şi Valea Barcăului...

Ceaun cu guiaş în Sălaj
Transilvania văzută la radio: Muzeul din Iaz
Transilvania văzută la radio 14 septembrie 2014

Transilvania văzută la radio: Muzeul din Iaz

În judeţul Sălaj a fost creat un circuit al muzeelor, care cuprinde cele mai reprezentative muzee din judeţ. Un exemplu este Muzeul din Iaz, o...

Transilvania văzută la radio: Muzeul din Iaz