Caşcaval afumat cu miere de albine
Caşcaval afumat cu miere este produsul obţinut de apicultorii şi lăptarii sălăjeni dintr-o pură întâmplare.
Articol editat de DSRNetworkAdmin, 21 octombrie 2014, 18:10 / actualizat: 22 octombrie 2014, 10:11
Apicultorii s-au întâlnit la târguri cu lăptarii şi au început să facă schimb de produse între ei. Aşa s-a născut acest produs aflat în curs de înregistrare la nivel naţional şi promovat ca fiind un produs autentic ardelenesc, mai ales că toate sortimentele de caşcaval sunt afumate în poduri de case vechi.
Toate produsele sunt din lapte de vacă. Avem diferite specialităţi pe care le facem la comandă. Dintre acestea putem aminti rulada cu măsline, cu şuncă, cu mărar sau cabanos, ciuperci sau caşcavalul afumat cu miere de albine. Facem schimb de experienţă între noi şi experimentăm pe piaţă toate produsele. ( Pintea Alin, producător produse lactate, Letca, judeţul Sălaj)
Adrian Lungu