Campanie pentru reducerea TVA la carne
Reducerea TVA la carne şi preparate din carne este prioritară pentru industria alimentară din Romania, a declarat preşedintele Federaţiei Naţionale Pro-Agro, Alex Jurconi.
Campania de reducere a taxei pe valoare adăugată este susţinută de toate asociaţiile profesionale din domeniul producţiei şi procesării cărnii.
Reprezentanţii industriei spun că reducerea TVA va diminua preţurile la carne şi produse din carne, va mări consumul şi va reduce piaţa neagră. Ei solicită să fie invitaţi la discutiile cu reprezentanţii Fondului Monetar Internaţional, prezenţi zilele acestea la Bucureşti.
Articol editat de Camelia Velțan, 2 decembrie 2014, 19:58 / actualizat: 3 decembrie 2014, 13:39
De asemenea, mai este solicitată reducerea TVA la 5 % şi nu la 9 procente, aşa cum este prevăzut în bugetul pe anul viitor.
În prezent pe site-ul campaniei- www.taietva.ro s-au strâns peste 200.000 de semnături.
Radio România Actualităţi