Marea Roşie, cea mai curată mare
Cea mai curată mare unde vă puteţi deconecta este considerată Marea Roşie. Transparenţa apelor sale se datorează faptului că în această mare nu se varsă râuri, ceea ce înseamnă că apa nu aduce noroi şi nisip.
Articol editat de , 17 decembrie 2014, 15:00
Dacă în Marea Moartă nu poate supravieţui nici un organism viu, în Marea Roşie lucrurile stau cu totul altfel. Fauna marină foarte bogată atrage anual mii de scufundători şi pescari din întreaga lume. Până în prezent, oamenii de ştiinţă au descoperit mai mult de 3.000 de specii de peşti şi nevertebrate care trăiesc în aceste ape, precum şi aproape 300 de specii de corali.
Nu veţi fi dezamăgiţi dacă veţi îndrăzni să vă aventuraţi în adîncurile Mării Roşii! În desişul de corali se ascunde o diversitate de peşti coloraţi, iar pe fundul mării, puteţi vedea chiar epave, scufundate aici în antichitate.
Nu uitaţi să respectaţi regulile de siguranţă – în Marea Roşie trăiesc şi animale mai puţin paşnice, cum ar fi rechinul negru sau un şarpe veninos submarin. Dacă veţi asculta cu atenţie instructorul şi veţi da curs instrucţiunilor sale, vă veţi bucura pe deplin de lumea uimitoare şi fantastic de frumoasă a Mării Roşii.
RADOR