Sandwich „Mic Dejun”
Ingrediente:
Articol editat de cristina.rusu, 5 ianuarie 2015, 13:04
4 felii pâine (destul de mari)
2 ouă
1 linguriţă oregano
1 linguriţă busuioc
4 felii şuncă Praga
4 felii caşcaval feliat
1 mână de salată Cosmopolitană (din aceea la pungă)
1 mână miez de seminţe floarea soarelui
sare
piper
1 linguriţă ulei
Mod de preparare
1. Se bat ouăle în care se adaugă sarea, piperul, oregano-ul şi busuiocul.
2. Se pune o tigaie/grătar la încins cu o linguriţă de ulei.
3. Se trec feliile de pâine prin ou şi apoi se pun la prăjit în tigaie. Se scot când devin aurii.
4. Se aşează caşcavalul, şunca, salata, seminţele pe o felie de pâine şi se pune deasupra altă felie de pâine.
Se taie şi se serveşte cald.
GoodFood