Bulete de cașcaval
Pentru că e duminică, vă propunem o rețetă ușoară pentru cină.
Articol editat de cristina.rusu, 18 ianuarie 2015, 10:00
Ingrediente:
300 gr. cașcaval,
1 ou,
2 linguri rase cu făină,
1 vârf de cuțit cu praf de copt,
ulei pentru prăjit,
Mod de preparare:
Radem cașcavalul (imediat ce l-am scos din frigider) pe răzătoarea cu găuri mici.
Amestecăm cu restul ingredientelor până ce obținem un aluat nu foarte compact.
Cu mâinile modelăm biluțe de dimensiunea unei nuci, pe care le așezăm pe o tavă.
Cand am terminat de modelat biluțele, le punem pe rând, în baia de ulei încins și avem grijă să nu fie prea multe, pentru a nu se lipi între ele.
Le scoatem pe un șervețel absorbant în momentul în care au devenit aurii.
Din cantitățile menționate obținem aproximativ 25 bucăți.
bucătăraș