Tartine calde cu brânză și ceapă verde
Rapid și foarte gustos:
Articol editat de , 7 februarie 2015, 10:00
Ingrediente:
1 pâine tip franzela- micuță
200 grame cașcaval ras
1 legătura ceapă verde
2 linguri maioneză
2 linguri iaurt sau smântană
2 căței usturoi
piper
Mod de preparare:
Brânza rasă se amestecă cu ceapa verde, tăiată rondele, cu iaurtul și maioneza, până se leagă. Se adaugă usturoiul strivit și se condimentează cu piper. Puneți și sare dacă brânza nu este sărată.
Pâinea se taie în două pe lung. Pe jumatate se pune toppingul.(ingredientele din topping sunt suficiente pentru o jumătate de franzelă).
Punem toppingul în strat generos.
Pornim cuptorul pe grill și punem pâinea dedesubt, pentru 5 minute, până se rumenește brânza.
Se scoate pâinea de la cuptor și se lasă câteva minute să se răcorească și apoi tăiem tartine groase de 2 degete pe latul pâinii după care se aranjează frumos, pe un platou.
e-retete.ro
Nu uitați, Radio Cluj se poate asculta și online AICI