Chec Ana x 10
O reţetă colorată şi uşor de făcut, pe care am gustat-o cu plăcere şi în redacţie.
Articol editat de cristina.rusu, 12 februarie 2015, 10:00
Ingrediente:
10 linguri făină,
10 linguri ulei,
10 linguri lapte,
10 linguri zahăr,
2 ouă,
1 praf de copt stins cu lămâie,
1 zahăr vanilat,
1 vârf cuţit sare,
stafide, nuci, rahat.
Mod de preparare:
Toate ingredientele se pun într-un vas încăpător, se amestecă cu mixerul.
Când s-a omogenizat aluatul, se toarnă în tava tapetată cu puţin ulei şi făină.
Se pun în aluat stafidele, nucile, rahatul după preferinţe.
Când e totul pregătit, se dă la cuptor aproximativ 40 de minute.
Poftă bună!
Puteţi asculta Radio Cluj şi online, AICI
Ioana Bindea