Pui cu cartofi la cuptor
Pentru acest weekend vă propunem o rețetă ușor de făcut și foarte gusoasă…
Articol editat de cristina.rusu, 13 februarie 2015, 10:00
INGREDIENTE:
-un pui,
-1 kg de cartofi,
-un pahar de vin,
-sare,
-piper,
-boia dulce,
-cașcaval,
-rozmarin,
-oregano,
ulei de masline.
MOD DE PREPARARE:
Cartofii tăiați se tăvălesc prin condimente (boia, rozmarin, oregano, sare, piper ) se pun în punguța „magică” împreună cu paharul cu vin și 2 linguri de ulei de măsline .
Puiul se condimentează cu sare, piper, boia, oregano, rozmarin se bagă în punga „magică” împreună cu 1 lingură de ulei de măsline și alături de cartofi.
Când este totul pregătit punga se pune la cuptor pentru aproximativ 45 minute.
Cu 10 minute înainte de a fi gata, se taie punga ”magică” pentru a se rumeni puiul și cartofii.
Pe cartofi la final se rade cașcaval.
Puteți asculta Radio Cluj și online, AICI
Redacția