Pasionați de sarmale
Adrian Szucs şi Nicu sunt doi tineri sălăjeni pasionaţi de bucătăria ardelenească.
Articol editat de cristina.rusu, 24 februarie 2015, 06:00
Cei doi consideră că sarmalele reprezintă un simbol al ardelenilor mai ales dacă sunt acompaniate cu un ”păhăruţ” de pălincă şi multă smântână grasă.
Adrian Szucs consideră că are propriul secret în gătitul sarmalelor, slănina fiind cea mai atractivă atunci când un bucătar îşi poate lăsa amprenta într-un astfel de preparat.
Am furat meserie de la mama, de la mătușa, de la bunica. Toți îmi spuneau câte ceva, iar eu am ales cum să personalizez această mâncare care nu trebuie să lipsească de pe masa ardelenilor mai ales când vorbim de nunți sau alte evenimente, mai mult sau mai puțin fericite.
Adi gătește sarmale inclusiv în stradă, în fața blocului sau în grădină, oriunde i se permite sau este solicitat.
Nu uitați, puteți asculta Radio Cluj și online, AICI
Adrian Lungu