Spectacol culinar la Bâlea Lac
Premieră culinară la Hotelul de Gheaţă de la Bâlea Lac!
Articol editat de Camelia Velțan, 25 februarie 2015, 10:42
Sâmbătă, 28 februarie, de la ora 19:00, în restaurantul de gheaţă al hotelului, maestrul bucătar elvețian, Jakob Hausmann, stabilit de mulţi ani în România, va găti mâncăruri rafinate.
Potrivit organizatorilor, meniul va cuprinde: supă de orz în stil elveţian, somon graved marinat cu cous-cous şi aromatizat cu citrice, muşchi de porc cu sos fondue cu legume blanchate şi cartofi noi, brânză elveţiană cu roşii cherry dulci şi Panna Cotta cu fructe de pădure flambate.
O parte dintre preparate vor fi servite chiar pe farfurii de gheaţă.
Cei care doresc să participe la spectacolul culinar din restaurantul de gheaţă trebuie să-şi facă rezervare, iar preţul unui bilet este de 198 de lei.
Cunoscutul maestru bucătar Jakob Hausmann va mai susţine astfel de spectacole culinare la Hotelul de Gheaţă de la Bâlea Lac şi în 14 martie, dar şi în 4 aprilie.
Radio Constanţa
Nu uitați, Radio Cluj se poate asculta online AICI