Gătim fără foc
Elevii Colegiului Național Silvania din Zalău gătesc fără foc sub coordonarea bucătarului Mircea Groza.
Articol editat de cristina.rusu, 10 aprilie 2015, 18:00
Inițiativa îi aparține bucătarului Mircea Groza pentru a atrage atenția publicului că o masă poate fi gătită și fără foc, iar ingredientele românești sunt de cea mai bună calitate în cele mai multe cazuri.
Pregătim mai multe tipuri de salată folosind salată verde, leurdă, măcriș, ceapă verde, castraveți și alte legume, unele obținute din serele românești. O astfel de salată este foarte sănătoasă și ușoară, că tot ne plângem că avem probleme cu greutatea tinerilor din România și nu numai. Asta vrem și încercăm să facem, să gătim fără foc. (Mircea Groza)
El este încrezător că elevii vor face față cu brio campaniei care a început încă de joi, 9 aprilie, în curtea Centrului de Cultură și Artă Sălaj. Din meniu nu lipsesc nici ridichile roșii, o legumă apreciată pentru calitățile sale nutritive.
Adrian Lungu
Nu uitați, Radio Cluj se poate asculta și online, AICI