Ceapa verde are efecte nebănuite
Ceapa verde este unul dintre cele mai bune alimente pentru organism. Conţine o serie de vitamine şi minerale care au efecte nebănuite asupra acestuia şi, potrivit specialiştilor, este indicat un consum destul de ridicat de ceapă verde.
Articol editat de cristina.rusu, 18 aprilie 2015, 06:00
Ceapa verde ajută la creşterea rezistenţei oaselor. Persoanele care consumă zilnic ceapă verde au şanse mult mai mici să sufere de fracturi ale oaselor. Copiii au o viteză de creştere mai mare, susţin specialiştii.
Ceapa verde ajută foarte mult la creşterea imunităţii. Datorită conţinutului ridicat de Vitamina A şi Vitamina C, acest aliment ajută foarte mult în ţinerea la depărtare a virozelor şi a bolilor de sezon.
Consumul de ceapă verde zilnic ajută la creşterea vitezei de gândire şi a celei de memorare, susţin specialiștii. Persoanele care mănâncă zilnic ceapă verde au o viteză de gândire cu 10% mai mare şi una de memorare cu 20% mai mare decât persoanele care nu consumă regulat ceapă verde.
Ceapa verde asigură organismului un aport mare din mineralele necesare zilnic. O ceapă verde asigură aproximativ 20% din aportul de potasiu necesar, dar şi fier, calciu şi magneziu.
RADOR
Nu uitați, Radio Cluj se poate asculta și online, AICI