Ascultă Radio România Cluj Live

Fructul Soursop un ajutor în lupta cu cancerul

Un fruct mare și dulce, a cărei pulpă se poate consuma direct sau poate fi utilizată pentru a prepara băuturi, șerbet sau dulciuri, distruge doar celulele canceroase, fiind de 10.000 mai puternic decât chimioterapia.

soursop
Foto: soursop

Articol editat de , 21 iunie 2015, 06:00 / actualizat: 22 iunie 2015, 15:57

Deși fructul Soursop, Guanábana, este un produs miraculos ce distruge celulele canceroase, informația nu este mediatizată, întrucât organizații interesate în găsirea unei versiuni sintetice, care să le permită să facă profituri fabuloase, nu doresc acest lucru. Cunoscut sub numele de Graviola în Brazilia, Guanabana în spaniolă, și Soursop, în limba engleză, un copac soursop, de dimensiuni mici, nu trebuie să lipsească din nicio curte, având în vedere calitățile puternic anticancerigene ale fructului.

Fructul Soursop are un gust plăcut și nu produce efectele secundare ale chimioterapiei, unii susținând că atacă orice tip de cancer. Unul dintre cei mai mari producători de medicamente din lume spune că, după mai mult de 20 de teste de laborator efectuate din 1970, compușii arborelui distrug celulele maligne din 12 tipuri tipuri de cancer, inclusiv cel de colon, de sân, de prostată, pulmonar și pancreas. Astfel, creșterea celulelor canceroase este încetinită de 10.000 de ori prin folosirea acestui fruct, comparativ cu Adriamycin, un produs folosit foarte des în chimioterapie.

Uimitor este şi faptul că acest tip de terapie cu extract de Graviola (Soursop) distruge doar celulele canceroase maligne și nu afectează celulele sănătoase. În plus, Soursop este considerat un agent antimicrobian cu un spectru larg, fiind recomandat împotriva infecțiilor bacteriene și fungice, eficient împotriva paraziților interni. Totodată, reglează tensiunea arterială, este antidepresiv, combate stresul și tulburările nervoase.

 

RADOR
Nu uitaţi, Radio Cluj se poate asculta şi online AICI

alcool femeie pahar
Nutriţie marți, 27 februarie 2018, 06:00

A fost descoperită gena care provoacă intoleranţă la alcool

Oamenii de ştiinţă de la Pennsylvania University din Statele Unite au descoperit o genă care poate intensifica reacţia organismului faţă de...

A fost descoperită gena care provoacă intoleranţă la alcool
Celulele au orare variabile
Nutriţie luni, 26 februarie 2018, 06:00

Celulele au orare variabile

Ceasul biologic uman este reglat după un ritm circadian (cu durata de 24 de ore). Nerespectarea acestui ritm are consecinţe asupra sănătăţii....

Celulele au orare variabile
Cum ne spălăm corect pe dinți
Nutriţie duminică, 25 februarie 2018, 06:00

Cum ne spălăm corect pe dinți

Stomatologii britanici susţin că, înainte de periaj, este important ca periuța de dinți să nu fie uscată, ci umedă. Ei ne recomandă să ne...

Cum ne spălăm corect pe dinți
Lacul de unghii poate fi mai periculos decât se crede
Nutriţie sâmbătă, 24 februarie 2018, 06:00

Lacul de unghii poate fi mai periculos decât se crede

Folosirea ojei în permanenţă usucă unghiile, iar acestea devin galbene. Lacul de unghii poate afecta şi mai grav corpul. Doamnele şi...

Lacul de unghii poate fi mai periculos decât se crede
Nutriţie vineri, 23 februarie 2018, 06:00

Studiu: Vitamina C nu ajută în lupta împotriva răcelii şi gripei

Studii recente efectuate de oamenii de știință americani au arătat că vitamina C nu ajută în lupta împotriva unei răceli sau a unei gripe....

Studiu: Vitamina C nu ajută în lupta împotriva răcelii şi gripei
Nutriţie joi, 22 februarie 2018, 06:00

Sucurile de fructe sunt contraindicate pe stomacul gol

Consumul sucurilor de fructe pe stomacul gol afectează microflora intestinului, au constatat oamenii de ştiinţă de la Universitatea Princeton,...

Sucurile de fructe sunt contraindicate pe stomacul gol
Nutriţie miercuri, 21 februarie 2018, 06:00

Cel mai controversat fruct din lume

Se numeşte „durian”, provine din Asia şi în funcţie de persoana cu care veţi vorbi, este fie cel mai îndrăgit, fie cel mai...

Cel mai controversat fruct din lume
Nutriţie marți, 20 februarie 2018, 06:00

De ce sunt nocive alimentele ultraprocesate

Mâncărurile şi cerealele gata preparate contribuie la creşterea numărului îmbolnăvirilor de cancer. Consumul zilnic de mâncare preparată de...

De ce sunt nocive alimentele ultraprocesate