Carnea și produsele lactate se consumă cu măsură, vara
În timpul lunilor fierbinți de vară, ar trebui să fim mai prudenţi în ceea ce priveşte consumul de carne și produse lactate, a declarat nutriţionistul bulgar Greta Uzunova.
Articol editat de , 2 iulie 2015, 06:00 / actualizat: 2 iulie 2015, 13:21
Potrivit acesteia, mâncarea de tip fast-food nu este recomandată pentru organismul nostru, nu numai în timpul verii, ci şi în restul anului. Carnea și produsele lactate sunt alimente care se pot altera mai repede din cauza temperaturilor ridicate. Astfel, se recomandă un consum de carne redus pe timpul verii. Poate fi consumată carne slabă şi proaspătă sau peşte, a adăugat nutriţionistul bulgar.
Alimentele trebuie păstrate întotdeauna în frigider, ţinând cont de igiena foarte strictă a fructelor şi legumelor. Acest lucru trebuie luat în serios vara. Chiar și atunci când consumăm fructe și legume benefice pentru sănătate, acestea trebuie să fie spălate foarte bine, altfel pot avea efecte foarte neplăcute asupra organismului nostru în timpul verii, a atras atenţia Uzunova.
RADOR
Nu uitaţi, Radio Cluj se poate asculta şi online AICI