Ascultă Radio România Cluj Live

Soldaţii ruşi cuceresc Clujul

La scurt timp de la anunţul celor două reprezentaţii de la Bucuresti, soldaţii ruşi cuceresc Clujul cu cel mai bun spectacol de muzică şi dans din lume 21 septembrie, Sala Polivalentă, Cluj-Napoca.

Red Army Cluj 1
Foto: Red Army Cluj 1

Articol editat de , 17 iulie 2015, 12:18

Invitatul special al Corului Armatei Roşii va fi baritonul Florin Estefan.

Numeroase evenimente muzicale menite să deschidă publicului noi orizonturi către o viaţă culturală bogată se anunţă pentru toamna acestui an, însă celebrul Cor al Armatei Roşii a stârnit un interes aparte. Acest lucru i-a determinat pe organizatori să programeze două reprezentaţii la Sala Palatului din capitală, în zilele de 22 şi 23 septembrie.

În acelaşi timp, organizatorii vin cu o veste excelentă.

Spectacolul Corului Armatei Roşii sub conducerea carismaticului General Viktor Eliseev, care a cucerit milioane de spectatori din întreaga lume, va fi prezentat pe 21 septembrie la Sala Polivalenta din Cluj-Napoca.

Un repertoriu muzical variat, de cea mai buna calitate, prezenţa unui corp de balet fermecător, dansuri autentice fantastice, zeci de costume impresionante, carisma, talentul şi pasiunea totală sunt doar câteva dintre ingredientele cu care şi-au dobândit în timp o reputaţie internaţională de prestigiu.

The Red Army Choir (Corul Armatei Roşii), cunoscut ca fiind un exponent de marcă al excelenţei în muzică este acceptat la nivel mondial pentru perfecţiunea actului cultural-artistic.

Nimeni nu poate rămâne insensibil la puterea show-ului oferit de Corul Armatei Roşii. Aceşti artişti ating sufletul fiecărui spectator. Coregrafia baletului şi interpretarea muzicală sunt garanţia unui show de neuitat.

Ghidaţi de sintagma „Când soldaţii cântă, copiii pot dormi liniştiţi!” , dirijorul rus, Generalul Viktor Eliseev împreună cu membrii ansamblului artistic The Red Army Choir, cuceresc publicul spectator din intreaga lume în turnee internaţionale de mare succes, ce cuprind peste 250 de reprezentaţii pe an. De-a lungul timpului, artiştii ruşi au fost ovaţionaţi cu frenezie inclusiv de spectatorii din Ucraina sau Statele Unite ale Americii.

Spectacolul Corului Armatei Roţii de la Cluj face parte din turneul internaţional ce a debutat cu mare succes în luna mai 2015, pe scenele din Istanbul şi Ankara. Cel mai bun spectacol de muzică și dans din lume susţinut de celebrul ansamblu va ajunge până la finalul acestui an şi pe marile scene de spectacole din Ungaria, Franţa, Belgia, Elveţia, Slovacia şi Italia.

Biletele pentru spectacolul Corului Armatei Roşii de la Sala Polivalenta din Cluj –Napoca au fost puse în vânzare la preţuri variabile în funcţie de categoria de loc, astfel:

VIP- 200 lei, cat.I – 160 lei, cat. II-100 lei, cat. III-75 lei, cat. IV -65 lei şi cat.V – 45 lei.

Acestea pot fi achiziţionate atât de la punctele de vânzare ale agenţiei TUI Travel Center(Polus Mall, Str. Napoca 2-4, The OfficeBd. 21 Decembrie 1989, Nr 77), magazinele Germanos, reţeaua Inmedio, Oficiile Poştei Române, de la agenţia Teatrului Naţional Cluj, reţeaua magazinelor Diverta, precum şi online, accesând: www.ticketnet.ro, www.myticket.ro, www.bilete.ro, www.bilet.ro şi www.biletmaster.ro .

Video message The Red Army Choir – Romania : https://www.youtube.com/watch?v=L_w3NlxW0Ec

Video show:
1. https://www.facebook.com/ticketnet.ro.ticketnet/videos/1737590923133963/
2. https://www.facebook.com/ticketnet.ro.ticketnet/videos/1739047999654922/
3. https://www.youtube.com/watch?v=Q-jsXGLysCU

Corul Armatei Roşii îşi are sediul în inima Moscovei, în centrul istoric, lângă Piaţa Roşie, la câteva sute de metri de Teatrul Balşoi şi de turnurile Kremlinului. Sub conducerea charismaticului dirijor Viktor Eliseev, Corul Armatei Roşii susţine peste 250 de spectacole pe an. Generalul Viktor Eliseev este dirijorul corului din 1974 şi a susţinut show-uri în peste 50 de ţări alături de Corul Armatei Roşii (care este marca înregistrată în 32 de ţări).

Red Army Choir are dimensiunea unui adevărat ansamblu cu 350 de membri, printre care se numără solişti, dansatori, muzicieni, coregrafi şi dirijori. În general, pentru spectacolele de peste hotare, Corul Armatei Roşii călătoreşte cu o sută de artişti.

The MVD Academic Ensemble a.k.a The Red Army Choir a luat fiinţă în 1939 şi a fost ridicat la rang de Academie.

Cu cel mai recent turneu din Franţa, Generalul Viktor Eliseev şi trupa sa au încântat peste 100.000 de spectatori, în special la Paris cu cele 4 concerte sold-out.

Red Army Cluj

Red Army Cluj

 

Redacţia

 

Nu uitaţi, Radio Cluj se poate asculta şi online AICI:

 

 

RADOR lansează România Check
Știri Radio România vineri, 14 iunie 2024, 10:47

RADOR lansează România Check

Agenția de presă RADOR Radio România anunță debutul oficial al unui proiect de fact-checking.   În afara articolelor publicate, care dau...

RADOR lansează România Check
Concert Regal, la Sala Radio
Știri Radio România joi, 9 mai 2024, 10:18

Concert Regal, la Sala Radio

În continuarea unei tradiții stabilite de mulți ani, în luna mai, Orchestra Națională Radio propune la Sala Radio un eveniment de înaltă...

Concert Regal, la Sala Radio
Gala Premiilor Radio România Cultural 2024 – nominalizări
Știri Radio România marți, 26 martie 2024, 11:16

Gala Premiilor Radio România Cultural 2024 – nominalizări

Vor fi recompensate cele mai importante reuşite ale culturii româneşti din anul 2023. De asemenea, vor fi acordate două premii speciale și un...

Gala Premiilor Radio România Cultural 2024 – nominalizări
Final de Gaudeamus Radio România – ediția de la Craiova
Știri Radio România luni, 18 martie 2024, 10:50

Final de Gaudeamus Radio România – ediția de la Craiova

Vreme de cinci zile, 34 de participanți au expus peste 10.000 mii de titluri, multe dintre acestea publicate în ultimele luni și prezentate în...

Final de Gaudeamus Radio România – ediția de la Craiova
Știri Radio România miercuri, 13 martie 2024, 08:35

Târgul de Carte Gaudeamus Radio România Craiova, 13 – 17 martie

Programul evenimentelor: Miercuri, 13 martie 12.00 RADIO ROMÂNIA Deschiderea oficială a Celei de a XXII-a ediții a Târgului de Carte Gaudeamus...

Târgul de Carte Gaudeamus Radio România Craiova, 13 – 17 martie
Știri Radio România marți, 12 martie 2024, 14:38

Seniorii invitați să se înscrie la ateliere practice care deschid accesul în lumea digitală

Fundația Regală Margareta a României lansează seniorilor invitația de a se înscrie în proiectul pilot Conectăm Generații în lumea...

Seniorii invitați să se înscrie la ateliere practice care deschid accesul în lumea digitală
Știri Radio România marți, 13 februarie 2024, 06:00

Ziua Mondială a Radioului, sărbătorită la Radio România

Marți, 13 februarie, va fi Ziua mondială a Radioului, mijloc de informare pe care UNESCO îl apreciază ca pe o parte esențială a vieții...

Ziua Mondială a Radioului, sărbătorită la Radio România
Știri Radio România miercuri, 10 ianuarie 2024, 14:08

Premiul Revistei de Artele Spectacolului Scena.ro pentru 2023

Începând din acest an, revista de artele spectacolului Scena.ro va acorda anual un premiu având ca referință anul anterior. Într-un moment...

Premiul Revistei de Artele Spectacolului Scena.ro pentru 2023