Berea şi reducerea riscului de hipertensiune
Consumul moderat de bere şi alte băuturi fermentate poate reduce riscul de a suferi de hipertensiune, conform unui studiu al medicilor spanioli referitor la importanţa unui stil de viaţă sănătos la pacienţii hipertensivi.
Articol editat de , 23 iulie 2015, 06:00
În concluziile studiului se specifică faptul că ingredientele naturale ale berii sunt „în mod semnificativ” asociate cu reducerea riscului cardiovascular şi o îmbunătăţire „considerabilă” în ceea ce priveşte controlul tensiunii arteriale, atâta timp cât este consumată cu moderaţie.
Menţinerea unui stil de viaţă sănătos poate, de asemenea, să ajute la întârzierea sau prevenirea apariţiei bolii, printre măsurile recomandate se află consumul redus de sare şi practicarea exerciţiilor fizice cu o durată de o jumătate de oră, cam de cinci ori pe săptămână.
RADOR
Nu uitaţi, Radio Cluj se poate asculta şi online AICI