Fideluță cu cafea și sos de soia
În zilele toride de vară, în Țara Soarelui Răsare se consumă fideluță somen, care este foarte subțire, cu sos de soia, ceea ce ajută să-ți păstrezi forțele atunci când nu ai poftă de mâncare.
Articol editat de , 25 iulie 2015, 06:00 / actualizat: 26 iulie 2015, 13:04
Printre angajații niponi a apărut o nouă modă în materie de gastronomie, care te ajută să te revigorezi rapid din cauza căldurii, fideluța somen (nagashi somen) cu cafea şi sos de soia, relatează Kedem.
Cafeaua preparată destul de tare este amestecată cu sos de soia, în care este înmuiată fideluța, consumată în timpul prânzului. O asemenea gustare este perfectă pentru intelectuali: este sățioasă și te revigorează, nu crează senzația de greutate în burtă, este ușor de preparat și nu îngrașă, susţin experţii niponi.
RADOR
Nu uitaţi, Radio Cluj se poate asculta şi online AICI