Whisky pe Stația Spațială Internațională
Un transport de 4.550 de kilograme de băuturi alcoolice al unei companii japoneze a ajuns la Stația Spațială Internațională de pe orbita din jurul Pământului.
Articol editat de cristina.rusu, 27 august 2015, 06:00
Racheta cu băuturile unei companii japoneze, faimoasă pentru whisky și alte băuturi alcoolice, a fost lansată miercuri, 19 august şi a ajuns vineri, când pachetul a fost preluat de marele braţ al robotului de pe Stația Spațială, care este operat de astronautul japonez Kimiya Yui.
Centrul Internațional de Inovație din Tokyo doreşte să afle dacă maturarea băuturilor alcoolice are loc ca şi pe Pământ.
Purtătorul de cuvânt al agenţiei americane NASA a declarat că aceste cercetări sunt efectuate cu acordul tuturor agențiilor implicate în proiectul Stației Spațiale Internaționale.
RADOR
Nu uitați, Radio Cluj se poate asculta și online, AICI