Uleiul din migdale dulci, aliatul frumuseții
Uleiul din migdale dulci este bogat în vitamina E, acizi graşi monosaturaţi, proteine, calciu și zinc, multe alte minerale şi vitamine, ceea ce explică beneficiile sale pentru piele şi păr.
Articol editat de cristina.rusu, 29 octombrie 2015, 06:00
Uleiul este extras dintr-un soi de migdale, care sunt comestibile și au un gust dulce.
Uleiul din migdale dulci este hipoalergenic şi poate fi utilizat şi de persoanele foarte sensibile. Pentru a îmbunătăți absorbția uleiului, este recomandat să se încălzească la temperatura corpului.
Datorită conținutului bogat în vitamina E, el poate proteja pielea de stresul oxidativ și de daunele provocate de radiaţiile UV.
Uleiul din migdale dulci are o textură ușoară și poate pătrunde adânc în piele, îndepărtând astfel murdăria din pori şi foliculii de păr, catifelând pielea şi oferind o anumită protecție împotriva apariției acneei și comedoanelor. El poate fi folosit cu succes şi pe post de demachiant în zona sensibilă a ochilor.
RADOR
Radio Cluj se poate asculta și online, AICI.