Băuturile răcoritoare cresc riscul de insuficienţă cardiacă
Există tot mai multe studii care avertizează în legătură cu stilul de viaţă occidental nesănătos şi mai ales la orele în care trebuie să mâncăm.
Articol editat de Bianca Câmpeanu, 5 noiembrie 2015, 15:00
Dacă săptămâna trecută Organizaţia Mondială a Sănătăţii (OMS) trăgea un semnal de alarmă cu privire la riscurile consumului de carne procesată şi legătura sa cu cancerul, un studiu publicat în revista Heart avertizează că dacă vom consuma mai mult de o băutură răcoritoare pe zi riscăm să dezvoltăm afecţiuni precum insuficienţa cardiacă.
Astfel, specialiştii atrag atenţia că un consum regulat de sucuri îndulcite poate avea consecinţe grave asupra sănătăţii, determinând obezitate, diabet, boli cardiace şi boli cerebrovasculare.
RADOR
Radio Cluj se poate asculta şi online AICI: