Consumul de cartofi reduce riscul de apariție a cancerului gastric
Potrivit cercetătorilor chinezi, care au efectuat recent un studiu, includerea în dietă a unor cantități importante de legume cum ar fi conopida, cartoful și ceapa reduce riscul de apariţie a cancerului gastric.

Articol editat de cristina.rusu, 3 decembrie 2015, 06:00
De asemenea, apariția cancerului la ficat poate fi prevenită consumând destul de des varză albă și varză de Bruxelles, precum și țelină.
Toate aceste legume conțin o cantitate mare de vitamina C, care este un important antioxidant.
Vitamina C este unul din micronutrienţii esenţiali pentru organismul uman, având rol antioxidant, intervenind în catalizarea reacţiilor chimice.
Cercetătorii chinezi au reamintit faptul că sarea, alcoolul și conservele cresc riscul de apariţie a cancerului gastric.
Puteţi reduce riscul de cancer la stomac, renunţând la fumat şi prin limitarea alcoolului.
RADOR
Radio Cluj se poate asculta și online, AICI.