Cireșele combat stresul și îmbătrânirea
Cireşele, mici gustări recomandate pentru a lupta împotriva stresului şi a îmbătrânirii
Articol editat de Bianca Câmpeanu, 4 iunie 2016, 06:00
Mici, roşii şi gustoase, cireşele depozitează în interiorul lor un adevărat tezaur de antioxidanţi şi alţi nutrienţi care ajută în lupta împotriva îmbătrânirii şi a stresului. Cireşele conţin puţine calorii, au un indice glicemic scăzut şi sunt o sursă de acid elagic, o substanţă naturală care împiedică înmulţirea celulelor canceroase.
Doctorii recomandă consumul acestor fructe delicioase pentru marea lor capacitate antioxidantă, fiind bogate în flavonoide, vitamina A şi C. În ceea ce priveşte raţiile, specialiştii spun că 150 de grame ne vor furniza cantitatea optimă de nutrienţi.
RADOR
Radio Cluj se poate asculta online AICI: