Ciorba de burtă și varza murată combat multe boli
Ciorba de burtă şi varza murată sunt benefice în combaterea multor boli.
Articol editat de cristina.rusu, 7 iunie 2016, 06:00
Ciorba de burtă este una dintre cele mai eficiente metode de a trăta răcelile, datorită conținutului ridicat de proteine și condimente cum sunt usturoiul și oțetul. Zincul din carnea de vită ajută la întărirea sistemului imunitar.
Acest fel de mâncare de origine turcă se numără printre produsele alimentare care protejează împotriva răspândirii celulelor canceroase.
Ciorba fierbinte are un conţinut crescut de antioxidanți care distrug structura celulelor canceroase.
Printre alte beneficii ale ciorbei de burtă se numără şi scăderea nivelului colesterolului. Ea conţine colină, care ajută organismul să metabolizeze mai repede grăsimea.
Varza murată combate cu succes excesul de greutate. Acidul tartronic din varza acră previne acumularea de zahăr și carbohidrați.
Doamnele care doresc să aibă un păr strălucitor şi unghii rezistente trebuie să includă varza acră în dieta lor, datorită acidului nicotinic.
Indiferent dacă este crudă sau gătită, varza previne apariţia tumorilor.
RADOR
Radio Cluj se poate asculta și online, AICI.