Bananele foarte coapte conțin substanțe anticancerigene!
Bananele foarte coapte conţin unele substanţe excepţionale pentru sănătatea noastră
Articol editat de Andrei Cretoiu, 28 septembrie 2016, 06:00
Specialiştii japonezi ne aduc veşti uimitoare despre bananele cu coaja neagră.
Bananele foarte coapte, cu coajă moale, cu pete maronii sau chiar cu coajă neagră, conţin unele substanţe excepţionale pentru sănătatea noastră, aceste substanţe active, găsindu-se doar în bananele ajunse la maturitate.
Bananele foarte copate conţin TNF, Tumour Necrosis Factor, o substanţă foarte activă asupra celulelor tumorale, pe care le atacă şi le ucide. TNF este folosit în oncologie pentru a trata pacienţii cu cancer, iar bananele coapte conţin un TNF natural foarte puternic.
Un grup de cercetători japonezi de la Universitatea din Tokyo, conduşi de profesorul Senji, au studiat efectele mai multor alimente asupra animalelor de laborator, după descoperirea conţinutului ridicat în factori anticancerigeni pe care bananele coapte îl prezintă.
RADOR