Marea tartă canadiană din ketchup
Ketchup-ul este unul dintre cele mai populare şi mai preferate sosuri din lume, dar până în prezent acest sos nu a fost folosit niciodată în prepararea deserturilor.
Articol editat de cristina.rusu, 28 septembrie 2016, 10:00 / actualizat: 30 septembrie 2016, 10:43
O nouă invenţie a patiserilor şi cofetarilor din Canada oferă clienţilor un tort preparat din ketchup pentru a creşte şi mai mult popularitatea acestui sos.
Prăjitura, care a fost botezată «Marea tartă canadiană din ketchup», are două blaturi de o culoare roşu aprins, lipite cu o cremă uşoară de brânză, similară cu cea de la cheesecake, fiind folosită o reţetă clasică şi ingredientele: apă, biscuiţi, coajă de lamaie, cremă de branză şi ketchup. Crema de brânză acoperă şi partea de sus a prăjiturii.
Atât reţeta prăjiturii cu ketchup, cât şi fotografiile cu această prăjitură au devenit virale pe internet şi se bucură de mare succes pe reţelele de socializare şi din ce în ce mai mulţi patiseri şi cofetari îşi propun să prepare prăjitura neobişnuită.
Potrivit declaraţiilor celor care au gustat deja această prăjitură inedită, gustul acesteia aminteşte de tortul de morcovi, relatează Kedem.
RADOR
Radio Cluj poate fi ascultat şi online, AICI sau pe telefon: 031 504 0456, apel cu tarif normal.