Uleiul de măsline încetineşte îmbătrânirea
Cele mai recente studii confirmă faptul că un consum regulat de alimente bogate în grăsimi sănătoase, cum ar fi nucile, uleiurile vegetale și peștele au proprietatea de a proteja organismul în faţa unor afecţiuni.
Articol editat de , 5 octombrie 2016, 10:39 / actualizat: 6 octombrie 2016, 9:49
Acestea sunt, de asemenea, utile pentru absorbția multor vitamine și creează rapid senzaţia de saţietate. Consumul de ulei de măsline, de exemplu, reduce riscul de a dezvolta boli cardiovasculare, cancer şi diabet. Diferiţii compuși din uleiul de măsline, inclusiv acidul oleic, protejează organismul la nivel celular prin încetinirea procesului de îmbătrânire. Pentru a profita de cele mai multe dintre beneficiile uleiului de măsline, este indicat să alegem uleiul extra virgin, în cazul căruia prelucrarea este cea mai redusă.
RADOR
Radio Cluj poate fi ascultat şi online, AICI sau pe telefon: 031 504 0456, apel cu tarif normal.