Ascultă Radio România Cluj Live

Un miracol pentru sănătatea ta: polenul de pin

Polenul de pin din specia Pinus Massoniana este un produs organic care conţine o cantitate importantă de substanţe nutritive, cu efect terapeutic asupra organismului uman. Lunga istorie a administrării sale și studiile clinice moderne confirma proprietățile polenului de pin, fără efecte secundare. În compoziţia sa intră peste 260 de nutrienţi bioactivi, printre care: opt vitamine, 12 minerale, 18 aminoacizi, flavonoide, fitohormoni şi multe alte microelemente.

Un miracol pentru sănătatea ta: polenul de pin

Articol editat de , 6 octombrie 2016, 06:00 / actualizat: 7 octombrie 2016, 10:43

De-a lungul ultimelor decenii, diverse studii arată că majoritatea bolilor, cum ar fi anxietatea, hipertensiunea arterială, artrita, oboseala, cancerul, depresia, diabetul, bolile de inimă şi alte deficienţe ale sistemului imunitar sunt rezultatul deficitului de nutrienți și al dezechilibrului.

Polenul de pin este format circa 40% din proteine. Mai mult de jumătate din aceste proteine sunt compuse din aminoacizi liberi, care sunt ușor absorbiţi în organism. Polenul de pin conține de şapte ori mai multe proteine decât carnea de vită, fără grăsimi animale. Acesta nu este un medicament și permite corpului să se vindece printr-o metodă naturală, alimentaţia adecvată. Încercările de a sintetiza polenul de pin în laborator au eşuat în mod repetat.

Beneficiile polenului de pin asupra sănătăţii sunt nenumărate: întăreşte sistemul imunitar, asigurând protecţie împotriva virusurilor; asigură protecţie şi funcţionarea normală a ficatului; reglează funcţiile sistemului endocrin; îmbunătăţeşte funcționarea sistemului cardiovascular, reglează tensiunea arterială; curăță vasele de sânge și îmbunătățește funcția lor; crește stabilitatea zahărului din sânge; stimulează producţia de insulină; are efecte benefice asupra pielii, pe care o vindecă şi hidratează; îmbunătăţeşte funcţiile din cortexul cerebral, stimulând memoria; oferă energie.

 

 

RADOR

 

Radio Cluj poate fi ascultat şi online,AICI sau pe telefon: 031 504 0456, apel cu tarif normal.

alcool femeie pahar
Nutriţie marți, 27 februarie 2018, 06:00

A fost descoperită gena care provoacă intoleranţă la alcool

Oamenii de ştiinţă de la Pennsylvania University din Statele Unite au descoperit o genă care poate intensifica reacţia organismului faţă de...

A fost descoperită gena care provoacă intoleranţă la alcool
Celulele au orare variabile
Nutriţie luni, 26 februarie 2018, 06:00

Celulele au orare variabile

Ceasul biologic uman este reglat după un ritm circadian (cu durata de 24 de ore). Nerespectarea acestui ritm are consecinţe asupra sănătăţii....

Celulele au orare variabile
Cum ne spălăm corect pe dinți
Nutriţie duminică, 25 februarie 2018, 06:00

Cum ne spălăm corect pe dinți

Stomatologii britanici susţin că, înainte de periaj, este important ca periuța de dinți să nu fie uscată, ci umedă. Ei ne recomandă să ne...

Cum ne spălăm corect pe dinți
Lacul de unghii poate fi mai periculos decât se crede
Nutriţie sâmbătă, 24 februarie 2018, 06:00

Lacul de unghii poate fi mai periculos decât se crede

Folosirea ojei în permanenţă usucă unghiile, iar acestea devin galbene. Lacul de unghii poate afecta şi mai grav corpul. Doamnele şi...

Lacul de unghii poate fi mai periculos decât se crede
Nutriţie vineri, 23 februarie 2018, 06:00

Studiu: Vitamina C nu ajută în lupta împotriva răcelii şi gripei

Studii recente efectuate de oamenii de știință americani au arătat că vitamina C nu ajută în lupta împotriva unei răceli sau a unei gripe....

Studiu: Vitamina C nu ajută în lupta împotriva răcelii şi gripei
Nutriţie joi, 22 februarie 2018, 06:00

Sucurile de fructe sunt contraindicate pe stomacul gol

Consumul sucurilor de fructe pe stomacul gol afectează microflora intestinului, au constatat oamenii de ştiinţă de la Universitatea Princeton,...

Sucurile de fructe sunt contraindicate pe stomacul gol
Nutriţie miercuri, 21 februarie 2018, 06:00

Cel mai controversat fruct din lume

Se numeşte „durian”, provine din Asia şi în funcţie de persoana cu care veţi vorbi, este fie cel mai îndrăgit, fie cel mai...

Cel mai controversat fruct din lume
Nutriţie marți, 20 februarie 2018, 06:00

De ce sunt nocive alimentele ultraprocesate

Mâncărurile şi cerealele gata preparate contribuie la creşterea numărului îmbolnăvirilor de cancer. Consumul zilnic de mâncare preparată de...

De ce sunt nocive alimentele ultraprocesate