Un restaurant din SUA angajează doar bunicuțe
Un restaurantul din Staten Island, New York, este unic în politica sa de personal, deoarece angajează numai bunicuţe.
Articol editat de cristina.rusu, 11 martie 2017, 12:00
Motivul pe care îl invocă proprietarul localului „Enoteca Maria” este că nimeni nu poate pregăti feluri de mâncare de casă la fel de delicioase aşa cum o fac bunicile. Ele sunt renumite, de asemenea, pentru rețetele lor unice.
Proprietarul resturantului „Enoteca Maria” este italianul Jody Scarvella, care angajează bunicuţe din întreaga lume, în bucătăria sa pregătind bucate alese venerabile doamne din Italia, Sri Lanka, Japonia, Rusia, Columbia, Armenia și Filipine.
Pe ştatele de plată figurează 30-40 de bunicuţe, în fiecare seară fiind de serviciu cel puțin două dintre ele, iar una dintre acestea neapărat italiancă.
În restaurant domnește o atmosferă magnifică, iar femeile în vârstă conferă o energie de neimaginat localului cu care se mândrește Jody Scarvella.
Bunicuţele oferă cu mare plăcere cursuri de gătit gratuite clienților care apreciază mâncărurile lor.
RADOR
Radio Cluj poate fi ascultat şi online, AICI sau pe telefon: 031 504 0456, apel cu tarif normal.