HOW TO: cafeaua perfectă pentru duminică dimineața
O zi bună se cunoaşte după cafeaua de dimineaţă! Nu există o reţetă fixă în ceea ce priveşte prepararea acestei poţiuni magice care reuşeste să te trezească, dar putem măcar să încercăm să găsim una pe gustul nostru.
Articol editat de , 9 aprilie 2017, 06:00 / actualizat: 16 mai 2017, 17:00
Sunt o mulţime de feluri de cafea, de la espresso la frappe, pentru toate gusturile. Vom enumera câţiva paşi pentru a te ajuta să-ţi prepari o ceașcă bună de cafea într-o dimineaţă târzie:
- Primul pas este să te ridici din pat şi să reuşeşti să-ţi găseşti bucătăria.
- Pui apa în ibric după care îl azvârli pe aragaz.
- Adaugi cafeaua proaspăt macinată, iar cantitatea o alegi în funcţie de gusturile proprii: tare şi amară sau dulce şi cu lapte.
- Ia-o la timp de pe foc, dacă nu vrei să cureţi ulterior și aragazul.
- Toarnă cafeaua în ceaşca preferată, pune puţină muzică şi savurează momentul!
Bună dimineața!
Cristina Croitoru
Ileana Dîmbu
Ascultă Radio Antena Sibiului online AICI.