Se apropie sărbătorile, se înteţesc şi controalele
Direcția Sanitar-Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Bihor desfășoară ample acţiuni de verificare a operatorilor economici.
Articol editat de Andrei Cretoiu, 10 aprilie 2017, 10:47
Sunt vizate unităţi din tot judeţul, cu accent pe operatorii alimentari ce desfăşoară activităţi de producere și comercializare a cărnii şi a altor produse alimentare specifice sărbătorilor.
Autorităţile ne atrag atenţia că, pentru a fi sigure, ouăle trebuie să provină dintr-un centru de ambalare autorizat sanitar-veterinar, unde sunt supuse controlului permanent, să fie ambalate, marcate şi etichetate corespunzător.
Carnea de oaie sau capră comercializată prin magazine, măcelării, supermarket trebuie să fie marcată, cu ștampila ovală a unui medic veterinar.
Dinicu Braghină
Radio Cluj poate fi ascultat şi online, AICI sau pe telefon: 031 504 0456, apel cu tarif normal.