Cel mai mare salam de biscuiţi din România a fost stropit cu parfum comestibil
chef Cosmin Toma
chef Cosmin Toma – salam de biscuiţi 25 m
realizatorii celui mai lung salam de biscuiti – 25 m
salam de biscuiţi la Food Fest
elevii Colegiului Economic
chef Cosmin Toma şi elevii
salam de biscuiţi delicios
salam de biscuiţi de 25 m
cel mai lung salam de biscuiţi din România – 25 m
elevi la Food Fest
Expo Food Fest
Pentru obținerea acestuia s-au folosit 27 kg de biscuiți, 4 kg ciocolată, 4 kg rahat, 2 kg nucă de cocos, 11 litri de lapte, 30 pachete de unt, 7 kg zahăr, 35 de esențe de rom, 1 kg stafide și două linguri de sare.
După mai bine de două ore de muncă, a rezultat un salam de biscuiți în formă triunghiulară. ”Ruda” de salam de biscuiți a fost măsurată de către organizatorul FOOD FEST, Elena Gabriela Vida și de viceprimarul Alba Iuliei, Paul Voicu.
În final , salamul de biscuiți, a fost împărțit în aproximativ 600 de porții și oferit spre degustare albaiulienilor și turiștilor.
Am păstrat ”rețeta bunicii”, cu cacao, lapte, margarină, zahăr și esență de rom, la care am schimbat margarina cu untul și am adăugat, ciocolată, nucă de cocos, stafide înmuiate în rom și sare, a spus chef Cosmin Toma, din Alba Iulia, cel care a avut inițiativa realizării celui mai lung și delicios salam de biscuiți din țară, stropit cu parfum comestibil.
Cezar Firu
Articol editat de Carmen Sas,
15 mai 2017, 10:30 / actualizat: 19 mai 2017, 14:44
Pentru obținerea acestuia s-au folosit 27 kg de biscuiți, 4 kg ciocolată, 4 kg rahat, 2 kg nucă de cocos, 11 litri de lapte, 30 pachete de unt, 7 kg zahăr, 35 de esențe de rom, 1 kg stafide și două linguri de sare.
După mai bine de două ore de muncă, a rezultat un salam de biscuiți în formă triunghiulară. ”Ruda” de salam de biscuiți a fost măsurată de către organizatorul FOOD FEST, Elena Gabriela Vida și de viceprimarul Alba Iuliei, Paul Voicu.
În final , salamul de biscuiți, a fost împărțit în aproximativ 600 de porții și oferit spre degustare albaiulienilor și turiștilor.
Am păstrat ”rețeta bunicii”, cu cacao, lapte, margarină, zahăr și esență de rom, la care am schimbat margarina cu untul și am adăugat, ciocolată, nucă de cocos, stafide înmuiate în rom și sare, a spus chef Cosmin Toma, din Alba Iulia, cel care a avut inițiativa realizării celui mai lung și delicios salam de biscuiți din țară, stropit cu parfum comestibil.
Cezar Firu
Radio Cluj poate fi ascultat şi online, AICI sau pe telefon: 031 504 0456, apel cu tarif normal.