Cum preparăm un antibiotic natural?
Articol editat de cristina.rusu, 17 noiembrie 2017, 06:00
Atunci când temperaturile încep să scadă, sistemul imunitar începe să fie slăbit şi oamenii sunt expuşi răcelilor şi gripelor. Din fericire, ei îşi pot prepara chiar acasă un antibiotic natural care le va întări corpul.
Această băutură nu are efecte secundare, deci ei sunt complet în siguranţă când o consumă.
Se ia câte o lingură pe stomacul gol, în fiecare dimineaţă. Cei care sunt deja răciţi, pot lua o lingură de trei ori pe zi, înainte de mese.
Ingrediente:
Jumătate de lingură de ardei roşu măcinat;
2 linguri de pudră de ghimbir;
1 căţel de usturoi;
1dl suc proaspat de lămâie;
2 linguri de miere;
Jumătate de linguriţă de scorţişoară.
Mod de preparare:
Se adaugă pudra de chili, pudra de ghimbir, scorţişoara şi usturoiul pisat în sucul de lămâie. Se amestecă şi se adaugă mierea. Preparatul trebuie lăsat trei ore la temperatura camerei. Apoi, el se pune în frigider într-un recipient de sticlă, bine închis.
Radio Cluj poate fi ascultat şi online, AICI sau pe telefon: 031 504 0456, apel cu tarif normal.