Tipuri de alimente pentru o sănătate de ”fier”
Articol editat de Bianca Câmpeanu, 7 decembrie 2017, 06:00
Vinul şi peştele protejează împotriva diverselor boli
Consumul anumitor produse permite reducerea inflamaţiilor cronice şi prevenirea anumitor boli.
În opinia experţilor, combinarea mai multor tipuri de produse permite nu numai creşterea tonusului şi rezistenţei, ci şi îmbunătăţirea stării generale de sănătate.
Pe lista de produse recomandate se află legumele cu frunze verzi, inclusiv varza, spanac, broccoli, conopidă, şi peştele proaspăt.
Pentru a creşte cantitatea de antioxidanţi care reduc numărul de radicali liberi, sunt „responsabili” vinul roşu, ceaiul verde, avocado şi nuca de cocos.
Lista produselor interzise include biscuiţi, chipsuri, băuturi carbogazoase, paste făinoase, gluten şi produse cu conţinut crescut de soia.
RADOR
Radio Cluj poate fi ascultat şi online, AICI sau pe telefon: 031 504 0456, apel cu tarif normal.