Ce și cât mâncăm de Paști
Articol editat de Andrei Cretoiu, 3 aprilie 2018, 09:37
Sărbătorile de Paști sunt aproape, așa că medicii ne avertizează cu privire la ce și cât mâncăm în această perioadă.
Carnea de miel, ouăle, lactatele şi brânzeturile, vopseaua de ouă, pâinea și produsele de cofetărie trebuie să fie achiziţionate numai din surse autorizate sanitar şi sanitar veterinar.
În momentul achiziţiei produselor alimentare, trebuie să verificați aspectul, în cazul celor ambalate prezenţa etichetelor și termenul de valabilitate.
Ouăle trebuie să aibă coaja intactă şi curată, iar termenul de valabilitate să fie ştampilat pe coajă.
Alimentaţia din aceste zile trebuie să fie echilibrată, iar cuvântul de ordine este “moderaţie”.
În cazul în care este totuși nevoie, este bine să știți că asistenţa medicală de urgenţă este asigurată în permanenţă în perioada Sărbătorilor Pascale, în toate unităţile sanitare publice.
Radio Cluj poate fi ascultat şi online, AICI sau pe telefon: 031 504 0456, apel cu tarif normal.