Concurs de gătit gulaș, în pădurea Schullerwald
Articol editat de Andrei Cretoiu, 11 mai 2018, 15:35 / actualizat: 11 mai 2018, 18:00
Douăzeci de echipe de bucătari amatori s-au înscris pentru a participa la șaptea ediție a unui concurs de gătit gulaș, de la Bistrița.
Concursul se desfășoară sâmbătă, 12 mai, în pădurea Schullerwald, în cadrul evenimentelor prilejuite Maialul Bistrițean Maghiar.
Primăria a pus la dispoziția concurenților carnea necesară preparării tradiționalului gulaș: câte 2 kg de carne de porc, 2 de vită și unul de oaie, conform rețetelor tradiționale ungurești.
Sămbătă, 12 mai, de la primele ore ale dimineții, concurenții sunt așteptați să își ridice carnea, cartofii și lemnele de foc. Ceaunele trebuie să fie gata până la ora 13.00, când are loc jurizarea.
Radio Cluj poate fi ascultat şi online, AICI sau pe telefon: 031 504 0456, apel cu tarif normal.