Marmelada elimină toxinele din organism
Articol editat de cristina.rusu, 4 august 2018, 12:00
Cercetătorii au aflat că marmelada este unul dintre produsele care au un efect benefic asupra funcționării tractului gastrointestinal, ajutând la îndepărtarea toxinelor din organism.
Potrivit specialiştilor, marmelada elimină din organism metalele grele, substanțele biologice și chimice dăunătoare, acizii biliari, toxinele şi colesterolul.
În plus, pentru persoanele care ţin cură de slăbire, marmelada poate deveni indispensabilă, deoarece are un conţinut redus de calorii, comparativ cu ciocolata, dar este şi un antidepresiv.
Cu toate acestea, cercetătorii avertizează că, în pofida tuturor beneficiilor, nu toate tipurile de marmeladă merită cumpărate. Unele tipuri conţin coloranţi artificiali, astfel că nu este recomandată marmelada din comerţ care are o culoare strălucitoare.
O marmeladă de calitate este caracterizată de un gust acru, de culori mai puţin strălucitoare și de o structură omogenă.
Marmeladă transparentă, de asemenea, trebuie evitată, deoarece aceasta nu are cum să fie un produs natural.
Radio Cluj poate fi ascultat şi online, AICI sau pe telefon: 031 504 0456, apel cu tarif normal.