Sibiul, Regiune Gastonomică Europeană 2019
Articol editat de cristina.rusu, 10 august 2018, 14:22
Autoritățile sibiene anunță pentru acest weekend sesiuni de live cooking, țapi pregătiți la proțap și degustări de produse tradiționale în cadrul ”Gusturile Toamnei”.
Evenimentul este considerat o avanpremieră pentru Sibiu, Regiune Gastronomică Europeană 2019. Sesiunile de gătit se vor desfășura în paralel în municipiile Sibiu și Mediaș, dar și în localitățile Ocna Sibiului, Săliște, Miercurea Sibiului și Cisnădioara.
Gurmanzii vor putea gusta preparatele rezultate după live cooking, dacă își cumpără jetone inscripționate cu logo-ul Sibiu Regiune Gastronomică Europeană 2019. Un jeton valorează 5 lei.
Programul este gestionat de Consorţiul format din Consiliul Judeţean Sibiu, Primăria Municipiului Sibiu, Primăria Municipiului Mediaş, Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură, Universitatea Lucian Blaga şi Asociaţia Judeţeană de Turism Sibiu.
Radio Cluj poate fi ascultat şi online, AICI sau pe telefon: 031 504 0456, apel cu tarif normal.