Taur la proțap, degustat de turiștii din Muzeul Astra Sibiu
Articol editat de cristina.rusu, 10 august 2018, 18:00 / actualizat: 10 august 2018, 19:37
Cel mai mare taur la proțap din România va fi gătit zilele următoare la “Angus Steak Mega Show”.
Momentul culinar este organizat în cadrul seriei de evenimente “Gusturile Toamnei”.
Sâmbătă și duminică,11-12 august, este programat în Muzeul Astra Sibiu, la Târgul de Țară, un regal culinar de excepție, oferit de Consorțiul Sibiu Regiune Gastronomică Europeană.
Taurul va fi abatorizat, iar carnea va fi inițial pregătită pentru proțap în ferma Karpaten Meat. Proțapul va fi gătit începând din noaptea de vineri spre sâmbătă.
Primele porții pentru degustare vor fi gata sâmbătă în jurul orei 10 dimineața.
Radio Cluj poate fi ascultat şi online, AICI sau pe telefon: 031 504 0456, apel cu tarif normal.