Patru bucătari sibieni se întrec în finala Concursului European Young Chef Award
Articol editat de Bianca Câmpeanu, 17 august 2018, 16:45
La finele săptămânii trecute s-a desfășurat preselecția Concursului European Young Chef Award. Din cei 12 tineri bucătari sibieni care s-au întrecut prin preparatele gătite, juriul a selectat patru finaliști.
Competiția are scopul de a selecta un tânăr bucătar sibian care să reprezinte regiunea Sibiu la competiția europeană din Galway, Irlanda, din perioada 25 și 27 noiembrie. Cei patru finaliști sunt Alin Costea, Andriuc Andra, Rareș Moga și Constantin Fesan. Juriul care a acordat punctajele a fost format din specialiști în domeniul gastronomie.
Cei patru câștigători ai preselecției se vor întrece din nou, în fața publicului. Saramura de pește reinterpretată a fost unul dintre cele patru meniuri câștigătoare și îi aparține Andrei Andriuc.
Finala va avea loc dumincă, 19 august, în Piața Mare din Sibiu. Evenimentul se realizează în cadrul proiectului Sibiu Regiune Gastronomică Europeană 2019.
Radio Cluj poate fi ascultat şi online, AICI sau pe telefon: 031 504 0456, apel cu tarif normal.
Ascultă Radio Antena Sibiului online AICI.