Șase alimente pentru o piele frumos bronzată
Articol editat de Bianca Câmpeanu, 20 august 2018, 12:00
Anumite alimente ne pot ajuta să ne menţinem bronzul pielii pentru o perioadă mai îndelungată. Când ne aflăm în vacanţă la mare, dar şi după aceea, pentru a ne bucura cât mai mult timp de o piele frumos bronzată, putem conta pe următoarele alimente:
1. Morcovi – sunt bine cunoscute beneficiile acestor legume asupra pielii. Consumaţi cruzi, morcovii îşi păstrează proprietăţile utile.
2. Ouă – gălbenuşurile de ou sunt bogate în vitamina A, importantă pentru piele.
3. Mango – acest fruct conţine foarte multă vitamina А, mai mult decât oricare alt fruct.
4. Apă – este foarte importantă pentru piele şi ten. Organismul uman conţine circa 60% apă.
5. Brânză – conţine o mare cantitate de seleniu, care nu numai că ajută la prevenirea arsurilor solare, dar încetineşte şi procesul de îmbătrânire a pielii.
6. Spanac – această legumă cu frunze verzi este minunată pentru favorizarea bronzului.
RADOR
Radio Cluj poate fi ascultat şi online, AICI sau pe telefon: 031 504 0456, apel cu tarif normal.