Start-Up Nation demonstrează că banul şi omul potrivit chiar sfinţesc locul!
Lidia Giurgiu are 32 de ani, este absolventă de management; provine dintr-o familie cu spirit întreprinzător, însă şi-a dorit întotdeauna propria afacere. Şi a reuşit: un laborator de cofetărie-patiserie.
Articol editat de Carmen Sas, 23 august 2018, 13:06
Lidia Giurgiu: Sunt foarte pasionată de tot ce înseamnă artistic şi dulce în acelaşi timp. Şi atunci le-am împletit pe cele două. Îmi place să şi pictez în timpul liber şi atunci am ocazia să decorez torturile.
Dan Horea: În ce aţi investit suma de la Start-Up?
Lidia Giurgiu: În partea de producţie: în cuptor, malaxoare, mixere, mese de lucru; într-o cameră frigorifică performantă. Momentan am trei angajaţi.
Dan Horea: Doriţi să vă extindeţi?
Lidia Giurgiu: Da, există piaţă suficientă. Avem produse de foarte bună calitate. Nu folosim premixuri, prafuri şi alte minuni care sunt atât de des utilizate în domeniu, din păcate.
Oamenii vor ceva deosebit, ceva fin. Toţi clienţii noştri, absolut toţi care ne-au călcat pragul au revenit.
Dan Horea: Aveţi şi producţie şi desfacere în acelaşi spaţiu?
Lidia Giurgiu: Avem şi un mic punct de desfacere; momentan nu este deschis până seara, doar cât e programul laboratorului. Dar de la 1 septembrie va fi şi cineva la vânzare până seara.
Dan Horea: Dacă nu apărea acest program de start-up, cum v-aţi fi descurcat?
Lidia Giurgiu: Probabil că aş fi continuat munca pe care o făceam înainte şi nu aş fi îndrăznit să deschid această afacere. Pentru mine este o sumă destul de mare pe care dacă nu o ai şi trebuie să o împrumuţi, este un risc destul de mare la care te expui. Aş fi continuat probabil cu viaţa de corporatistă sau aş fi continuat în afacerile familiei, care sunt o pensiune şi o bază sportivă. Nu aş fi simţit aceeaşi satisfacţie şi împlinire pe plan profesional, cu siguranţă.
Dan Horea / Andrea Nagy
Radio Cluj poate fi ascultat şi online, AICI sau pe telefon: 031 504 0456, apel cu tarif normal.