Fructe de mare și delicii turcești la Festivalul Mediteranean de la Bistrița
Articol editat de Andrada Ștefănescu, 16 noiembrie 2018, 18:18
Timp de trei zile, amatorii de pește și fructe de mare, dar și de dulciuri turcești, pot participa la Festivalul Mediteranean de la Bistrița.
Evenimentul se desfășoară până duminică, 18 noiembrie, în centrul istoric al orașului între orele 12:00 și 22:00.
Bucătarii vor găti o gamă variată de preparate din fructe de mare cum ar fi: calamari, caracatiță, creveți, scoici, midii, homari, raci, hamsii, și alte bunătăți.
Vizitatorii se vor putea îndulci și cu delicii turcești – baclavale ori diverse prăjituri, dar și cu îmbietoare gogoși grecești.
Porția de homar costă 70 de lei, 30 de lei creveții, 35 de lei puii de baltă și 25 de lei o dorada la grătar.
Radio Cluj poate fi ascultat şi online, AICI sau pe telefon: 031 504 0456, apel cu tarif normal.