„Nu arunca Pâinea”
Articol editat de Andrei Cretoiu, 26 noiembrie 2018, 10:10
Proiectul „Nu arunca Pâinea” începe la Cluj.
Vestitul Chef Adrian Hădean și nutriționistul Mihaela Bilic spun stop risipei de pâine.
Conform studiilor citate de aceștia, fiecare dintre noi aruncă într-un an peste 22 de kilograme de pâine și produse de panificație, 20% din cantitatea totală de mâncare pe care un român o risipește într-un an.
În acest context, o fabrică de panificație din Câmpia Turzii lansează campania de responsabilizare socială “Nu arunca pâinea”.
Aceasta își propune să sensibilizeze opinia publică din România în privința necesității reducerii fenomenului risipei alimentare, în general, și în mod special pe segmentul panificației și al patiseriei.
Evenimentul de lansare a campaniei a fost gândit în două etape- una pe 28 noiembrie, cealaltă pe 11 decembrie, ambele incluzând dezbateri pe tema Food Waste și demonstrații practice ale metodelor de reducece a risipei alimentare.
Ada Prundar
Radio Cluj poate fi ascultat şi online, AICI sau pe telefon: 031 504 0456, apel cu tarif normal.